SAD JE I MUŽ DIGAO RUKE OD NJE: Oglasio se Suzanin suprug nakon ŠAMARČINE koju je dobila od Mikija! KRAJ
Vladimir i Suzana Perović, Foto: Printscreen

ONA IZ GREŠKE U GREŠKU!

SAD JE I MUŽ DIGAO RUKE OD NJE: Oglasio se Suzanin suprug nakon ŠAMARČINE koju je dobila od Mikija! KRAJ

Ovo je bio šok za sve!

Objavljeno:

Miki Đuričić tokom protekle noći ošamario je svoju emotivnu partnerku Suzanu Perović, nakon čega je štakama udarao i pljuvao svoju bivšu devojku Nadeždu Biljić. Nakon ovih njegovih poteza, Đuričić je diskalifikovan iz rijaliti programa "Zadruga 2", a Nadežda Biljić je iz Zadruge otišla u policiju, gde je dala izjavu i ukazana joj je lekarska pomoć. TV Pink javno je oštro osudila bilo kakvu vrstu nasilja, bilo da je fizičko, psihičko ili verbalno. Takođe, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, oglasio se povodom napada Mikija Đuričića na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, poručivši da će Đuričić biti procesuiran u skladu sa zakonom.

foto: Prinscreen

Tokom dana Miroslav Đuričić je priveden, a nakon saslušanja određen mu je pritvor od 30 dana. Inače, u rijaliti programu "Zadruga", Suzana Perović je rekla Drvetu mudrosti da oprašta Mikiju šamar i da ga još uvek voli, dok je Nadežda Biljić tom prilikom izjavila da Đuričića smatra dušmaninom, zamolila majku da zapali sveću za Mikija i poručila svim ženama da ne trpe nasilje.

Nakon svih ovih dešavanja, svi su pokušali da dođu do Suzaninog muža, Vladimira Perovića, koji se javio nakon mnogobrojnih poziva.

Vladimir Perović, Suzanin suprug
Vladimir Perović, Suzanin suprugfoto: Stefan Jokić

Vlada očigledno još uvek nije spreman da priča o svemu što je zadesilo njegovu suprugu. On je samo poručio da je u pitanju pogrešan broj, iako je do sada na istom tom broju već komunicirao sa medijima, a onda je spustio slušalicu.

- Nema Vlade, nema Vlade... - rekao je veoma zbunjenim tonom Vladimir Perović, nakon čega je završio razgovor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.