Zvezda Farme ode u političare! I to u stranku baje koji je bio Slađom Đogani! (FOTO)

mala nije naivna

Zvezda Farme ode u političare! I to u stranku baje koji je bio Slađom Đogani! (FOTO)

Maja nije mogla da sakrije oduševljenje novom "funkcijom”, odnosno članstvom u Republikanskoj stranci Srbije, pa je odmah obećala reforme na socijalnom planu.
Objavljeno: 09:31h

Pevačica je preko društvenih mreža objavila da je postala član stranke Nikole Sandulovića, i to rečima "čast i poštenje na prvom mestu“. Maja Nikolić otkrila tajnu veze sa mlađim tipom: Suština je u seksu, ali ne onom na koji ste mislili

Maja Nikolić nije mogla da sakrije oduševljenje novom "funkcijom”, odnosno članstvom u Republikanskoj stranci Srbije, pa je odmah obećala reforme na socijalnom planu. Kao i do sada, Maja je puna obećanja, za koja baš i nema pokrića. Setimo se samo Maje koja je umarširala u kancelariju direktora Železnica da mu očita bukvicu i njene kasnije izjave da ima "genetiku za železnicu“. Ta se genetika brzo "pokvarila“, pa je Maja i zaboravila šta je pričala. Morala je da svrati do Farme. E, sada je na red došlo da uđe u politiku.
Printscreen/Instagram
- Sandulović je moj prijatelj preko deset godina. Ideološki sam uz njega i hoću da učešćem u stranci dam doprinos svim samohranim majkama, ženama i deci koji trpe nasilje, majkama kojima su oduzeta deca na nepravedan način, rekla je Maja Nikolić. - Svemu što sam radila pristupila sam ozbiljno. Uvek sam stajala iza svojih postupaka. Već mi se sada na Fejsbuku obratilo 50 majki da im pomognem i uspela sam da rešim nekoliko slučajeva. Imam u planu kada sve to zaživi da osnujem i sigurnu žensku kuću, jer sam sve probleme iskusila na svojoj koži i mogu najbolje o tome da pričam, olako obećava Maja, kojoj su, da podsetimo, deca sudski oduzeta, te se ne svrstava u kategoriju samohranih. Ipak, Vladimir Beba Popović, dugogodišnji bliski saradnik premijera Đinđića negirao je kako je Sandulović bio Đinđićev savetnik. On tvrdi da je bio jedan od sedam-osam pratilaca, a bivši premijer ga je sklonio zbog incidentnog ponašanja, tuča i kriminalne prošlosti. A pošto je Đinđić odbio da mu da nekakve privilegije na račun “zasluga” iz 1996, Sandulović mu je postao otvoreni neprijatelj. Zanimljivo je da se Sandulović preksinoć, u pokušaju da prekine predavanje premijera Aleksandra Vučića u Londonskoj školi ekonomije (LSE), predstavio kao Đinđićev savetnik, žrtva političkog progona u Srbiji, kao i da mu je Vučić pretio kako bi prestao sa svojim političkim aktivnostima.
Nikola Sandulović je bio vlasnik terazijskog kioska “Banjalučki ćevap”, a u beloj knjizi MUP-a o organizovanom kriminalu iz 2001. zaveden je kao pripadnik zvezdarskog klana. Hapšen je u akciji “Sablja”, ali se njegovo ime nikada nije našlo na optužnici. U januaru 2014. uključio se u Republikansku partiju, koju je osnovao bivši naprednjak Vladimir Cvijan, i od tada je njen predsednik. Ta organizacija je, po podacima APR-a, registrovana kao udruženje građana. (Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.