NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA SRPSKE ESTRADE: Napisao pesmu čim ju je ugledao, SPOJILA IH TRAGEDIJA i sada su u BRAKU
Nina i Bane Opačić, Foto: Printscreen Instagram

Bajke ipak postoje

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA SRPSKE ESTRADE: Napisao pesmu čim ju je ugledao, SPOJILA IH TRAGEDIJA i sada su u BRAKU

Tražili su se deset godina, a već četiri traje njihova magija... Nju svi znaju kao Ninu, ali to joj nije pravo ime!

Objavljeno:

Poznati srpski kompozitor, tekstopisac i kantautor Bane Opačić zavoleo je svoju sadašnju suprugu Ninu mnogo pre nego što su razmenili i reč, a u braku su već četiri godine.

Povod upoznavanja bio je tužan, ali sve ostalo i te kako magično.

Sve u meni najbolje tebi je na dar

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic) on

Naime, pre više od jedne decenije, Bane je na jednom nastupu u prolazu primetio nepoznatu devojku, a misli o njoj toliko su ga proganjale da joj je posvetio pesmu i nazvao je "Nina".

Ime sam joj izmislio i zapisao ga u pesmu, presadio joj svoj karakter, stvari koje kod sebe volim i obrisao gomilu mana koje imam. Oči i pogled sam joj pozajmio da je lakše prepoznam, a telo joj bezobrazno zamislio savršeno. Sve sam to napravio i samo čekao da je zaslužim... I nije mi došla takva - došla je puno bolja", istakao je jednom prilikom Bane na svom Fejsbuk profilu. Nekoliko godina kasnije razmenili su poglede u Budvi, ali ne i reči.

foto: Instagram/baneopacic

Usled tragičnih okolnosti na kraju su se upoznali.

Godinama sam od prijatelja Darka Radovanovića, koji, nažalost, više nije sa nama, slušala "Bane je isto to rekao". Kada nas je Darko napustio, htela sam da upoznam čoveka o kome sam toliko znala, da zajedno oživimo uspomenu na Darka. Kada smo se prvi put sreli, zagrlili smo se kao stari prijatelji. I to je bio On. Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala", izjavila je Marina Pekić s kojom se na večnu ljubav Bane zakleo 2013, a tu romansu od tada ne prestaju da promovišu kao pravu ljubav.

Opačić često u intervjuima ističe da mu je žena muza i da je neke pesme napisao inspirisan njom. Ljubav se desila na prvi pogled, ali ih je sudbina spojila tek posle deset godina, dok traje već četiri.

Čovek zaslužan za hitove naših najpoznatijih pevača i pevačica, autor je više od 1.300 pesama za izvođače različitih muzičkih žanrova.

Sarađivao je sa popularnim zvezdama, među kojima su Željko Vasić, Dado Glišić, Saša Kovačević, Goca Tržan, Marija Šerifović, Dženan Lončarević, Dragana Mirković, Tijana Dapčević i mnogi drugi.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.