TOŠIĆEVA LJUBAVNICA  ZAROBLJENA U AFRICI! Vladana u PANICI : Povređeno je 10 turista, EKSPLODIRAO je autobus
Vladana Railić, Foto: Printscreen

DRAMA

TOŠIĆEVA LJUBAVNICA ZAROBLJENA U AFRICI! Vladana u PANICI : Povređeno je 10 turista, EKSPLODIRAO je autobus

Naša manekenka Vladana Railić na svom profilu na „Instagramu“ je objavila status koji je uznemirio mnoge njene pratioce.

Objavljeno:

– Povređeni su ljudi. Samo da stignemo svi dobro kući. Imaćemo pratnju do aerodroma… situacija od jutros nije prijatna… povređeno je deset turista… eksplozija je bila u autobusu… – navela je Vladana na „Instagramu“.

foto: Printscreen Instagram

Kontaktirali smo je odmah da bismo proverili gde je ona uopšte trenutno i o čemu se radi.

– U Africi sam trenutno. Svi smo uznemireni. Drže nas zatvorene i ne smemo da napuštamo hotel. Zapaljen je autobus. U pitanju je teroristički napad. U čevrtak bi trebalo da se vratim kući. Tada imam let. Samo da bezbedno stignemo do aerodroma. Imaćemo obezbeđenje do aerodroma jer je dramatična situacija u celoj zemlji – rekla je Vladana za naš portal.

Podsećanja radi, Vladana je došla u žiću javnosti kada je priznala da je imala aferu sa Karleušinim mužem Duškom.

Vladana Railić, misica iz Beograda koju su muvali i Duško Tošić i Ognjen Vranješ, potvrdila je da je bila u emotivnoj vezi sa suprugom Jelene Karleuše.

Detalje nije želela da otkriva, kao ni tačno vreme kada su u vezi uživali. Za razliku od Duška, na čije je udvaranje odgovorila, sa Vranješem nikada nije želela ni kafu da popije.

- Vladana i Duško su se viđali nekoliko meseci. Sve je počelo dopisivanjem na Instagramu, a završilo se skupim poklonima, večerama i putovanjima. Iako je veza bila tajna, oni su se na javnim mestima ponašali kao pravi zaljubljeni par - ispričao je izvor blizak manekenki.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.