KIJA NE ZNA DA PEVA, A LUNA JE TALENTOVANA: Džidža URNISALA Kockarevu, a Đoganijevu ISHVALILA! Novi ESTRADNI RAT!
Džidža će svojim izjavama zasigurno izazvati reakcije prozvanih strana, Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

KIJA NE ZNA DA PEVA, A LUNA JE TALENTOVANA: Džidža URNISALA Kockarevu, a Đoganijevu ISHVALILA! Novi ESTRADNI RAT!

Pevačica se dotakla najaktuelnijih rijaliti učesnica i ljutih suparnica

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Iako je ćerka poznatog i cenjenog kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, svoju karijeru je gradila sama, bez očeve pomoći.

foto: Damir Dervišagić

U jednom intervjuu za beogradske medije, Džidža se dotakla mnogih tema, pa između ostalog i rijaliti učesnika koji se bave pevanjem. Pevačica se dotakla najaktuelnijih rijaliti učesnica i ljutih suparnica, Kristine Kije Kockar i Lune Đogani.

foto: Printscreen Youtube

- Kija je Slobodno iskoristila svoje rijaliti vreme, ali ja se samo nadam da je žena svesna toga da ne zna da peva, jer ona nije pevačica. Ona je zabavljač. Mislim da je svesna toga da će proći to vreme i da samo iskorišćava pet minuta svoje popularnosti. I pokojni Ekrem Jevrić je bio popularan. Imao je najveći hit na Balkanu, ali čovek nije znao da peva. Isto kao Zoki Šumadinac. Ja ne mogu da kažem da on zna da peva. To se kosi s mojom muzičkom školom i onim što ja znam o muzici - rekla je Džidža o Kiji, a onda je prokomentarisala i to što Luna planira da se bavi muzikom nakon završetka Zadruge.

foto: Ana Paunković

- Ne bih puno komentarisala ko kako peva jer ni ja nisam savršena, ali ne mogu da kažem da Luna nema talenat. Ona ima neki talenat. Otac joj je bio fenomenalan igrač. I dalje je. Majka je isto znala da igra i da peva. Biće tu nekog miksa nečega, ali ja ne mogu to da nazovem kolegama, koleginicama. Tako mogu da nazovem ljude moje generacije, na primer Aleksandru Prijović, Kostovku, Katarinu Grujić, Vanju MIjatović itd., ali ona je dosta mlađa od mene. Ne mogu ja sad da kažem da mi je koleginica. Isto kao što ja Miloša Bojanića ne mogu da nazovem kolegom - zaključila je ona.

Bonus video

JEZIVE SCENE IZ GARAŽE MAJE MARIJANE: Pogledajte šta je ostalo od pevačicinog ZAPALJENOG mercedesa! TOTALNO UNIŠTEN!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.