NJOJ JE DAO NAJNEOBIČNIJE OBEĆANJE I ISPUNIO GA: Život Miše Janketića obeležila je LJUBAV I SAMO JEDNA ŽENA!
Mihailo Miša Janketić, Foto: Printscreen

voleo je smao nju!

NJOJ JE DAO NAJNEOBIČNIJE OBEĆANJE I ISPUNIO GA: Život Miše Janketića obeležila je LJUBAV I SAMO JEDNA ŽENA!

Ispunio je obećanje

Objavljeno:

Danas smo izgubili Mišu Janketića, čije su uloge obeležile brojne televizijske serije i filmove. On je neosporno bio veliki glumac, ali ne samo to. On je živeo za svoju porodicu. Pored supruge koja je dvanaest godina mlađa od njega, iza sebe je ostavio četvoro dece.

Ovako je on govorio o svojoj supruzi.

- Svjetlana je bila vrlo mlada kada smo se sreli u Sarajevu. Imala je 16, a ja 28 godina. Bila je veoma lepa devojčica. I dan-danas je lepa. Bila je zaljubljena u drugog mladića. Tada sam bio zreo čovek, dosta rano sam delovao autoritativno. Hteo sam brže da ostarim. Oni su se razišli, pa sam je tešio - ispričao je Miša u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

foto: Printscreen

Svjetlana i Miša su se venčali kad je njoj bilo 22, a njemu 12 više, što znači da su u braku 46 godina. Izrodili su četvoro dece Radomira, Ivu, Marka i Milicu. Osim Radomira sva deca su im umetnici, Iva, koja je udata za vaterpolistu Aleksandra Ćirića, krenula je maminim stopama, a Marko i Milica su uspešni glumci. U domu Janketića danas se čuje graja jer su unučići najdraži gosti. A Miša se podsetio kako je osvajao svoju dragu.

- Govorio sam joj se se ne sekira, da ću se, kada bude odrasla, oženiti njom. Baš je tako bilo. Kad je imala 22 godine, otišao sam u Sarajevo, uzeo je i oženio. Održao sam obećanje. Istina, u međuvremenu je bilo nekih malih pesmica i nekih pisama, jer ona je tad učila baletsku školu u Sankt Petersburgu, u Lenjingradu, a ja sam bio ovde, pa smo se malo dopisivali. I, eto, tako, i tu prođe 40 godina, maltene - ispričao je glumac u iskrenom intervjuu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.