I ZABAVA, I SNIŽENJA! Aviv park vas čeka, OVO NE SMETE DA PROPUSTITE
Aviv Park se pobrinuo i za dobru zabavu, putem koje će svi prisutni biti u mogućnosti da ostvare vredne poklone i još sjajnije popuste, Foto: Promo

ne propustite!

I ZABAVA, I SNIŽENJA! Aviv park vas čeka, OVO NE SMETE DA PROPUSTITE

Aviv Park se pobrinuo i za dobru zabavu, putem koje će svi prisutni biti u mogućnosti da ostvare vredne poklone i još sjajnije popuste

Objavljeno: 13:16h

Da i Srbija postaje deo svetskog tržišta, kao i da se svetski trendovi usvajaju i kod nas na nivou modnog i retail sektora, dokaz je sve veća promocija popusta, rasprodaja. Momenat, kada se na izlozima radnji nađe ispis „Sale“ vesnik je sve većeg broja žene sa punim kesama na ulicama grada. Mada, u poslednje vreme ni muškarci ne zaostaju.

Računica je vrlo jednostavna, sa vrlo malo strpljenja, željeni komad nekada sebi možete obezbediti i za duplo niži iznos. Potrebno je samo da sačekate pravi trenutak, tačnije rasprodaju. Kada su rasprodaje u pitanju, ključna su vam četiri pika, pri završetku jednog godišnjeg doba, prodavci, kako bi oslobodili prostor za novu kolekciju, asortiman prethodne kolekcije znatno sniže. Ta kupovina se obično završi rečenicom, da li mi je sve ovo trebalo, ali odgovor je siguran, jeste. Osećaj zadovoljstva usled kupovine željene stvari i uštede pri tome, je neopisiv.

foto: Promo

Mnogima su drage i van sezonske rasprodaje, tačnije one koje nastaju bez nekog zvaničnog povoda, već tokom same sezone. Njih doživljavamo kao nenadani poklon. U Americi postoji termin „Lovci na kupone“, kod nas ovaj vid još uvek nije zabeležen, ali sve je veći broj ljudi, koji svoju kupovinu planiraju baš na osnovu proizvoda koji su na akciji. Momenat uštede je u većini slučajeva presudan. Kada pitate ljude, koji po prvi put opremaju svoj stan, gde se spisak za kupovinu sastoji „od igle do lokomotive“, rasprodaje, popusti su najsvetlija tačka. Na osnovu dobijenog popusta usled kupovine mašine za veš, možete da kupite još dodatna tri mala kućna aparata.

Potrebno je samo malo vremena da bi se ispratile planirane akcije. U tome mogu najviše da vam pomognu tržni centri, šoping molovi, ritejl parkovi, koji organizuju popuste na nivou svih svojih zakupaca, e to je upravo momenat gde po sniženim cenama možete kupiti baš sve. Jedna upravo takva akcija, planirana je za 18.5. u okviru Aviv Parka Zvezdara, Živka Davidovića 86. Tom prilikom, zakupci će obezbediti sjajne popuste, a Aviv Park se pobrinuo i za dobru zabavu, putem koje će svi prisutni biti u mogućnosti da ostvare vredne poklone i još sjajnije popuste. Čekamo Vas!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.