POSLE RAZVODA DELE SVE NA POLA?! Pevačica ostavlja mužu 80 MILIONA EVRA! Duško je DOBRO PROŠAO!
Razvodi su ovih dana glavna tema, Foto: Printscreen Instagram

moraće da podeli bogatstvo

POSLE RAZVODA DELE SVE NA POLA?! Pevačica ostavlja mužu 80 MILIONA EVRA! Duško je DOBRO PROŠAO!

Nisu potpisali predbračni ugovor

Objavljeno: 18:20h

Adel i Simon su se upoznali 2011. godine zahvaljujući zajedničkom prijatelju: pevaču Edu Širanu. Potom je Adel doživela ogromnu profesionalnu eksploziju zahvaljujući objavljivanju drugog albuma pod nazivom "21", koji je doživeo veliki međunarodni uspeh. Par je u oktobru 2012. dobio i sina Anđela, a 2016. su stupili u bračnu zajednicu, što je pevačica odlučila da otkrije svojim fanovima tokom jednog nastupa u Australiji. Prema navodima britanskih advokata u časopisu "Tajms", čini se da Adel i Simon nisu potpisali predbračni ugovor o podeli imovine,što se ispostavilo kao velika greška.

#COYS ❤️

A post shared by Adele (@adele) on

Prema tim istim izvorima, procenjuje se da bogatstvo umetnice prelazi sumu od 160 miliona evra i da će Adel polovinu morati da podeli sa svojim partnerom. U 2016. godini, ona je bila na vrhu liste najuspešnijih ljudi ispod 30 godina u svojoj zemlji. To je bilo pre tri godine, a onda je njeno bogatstvo procenjeno na 106 miliona.

Prema pisanju medija, ovih dana u slučnoj sitaciji su se našli i naša pevačica Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić, koji su takođe rešili da stave tačku na svoj brak.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

Što se tiče podele imovine, fudbaler je dobro prošao jer neće kao Adel morati da izdvoji toliko veliku sumu novca.

Naime, Jeleni će sve što se vodi na nju pripasti i nakon razovda, a fudbaler će po svom predlogu davati 3.000 evra mesečno na ime alimentacije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.