NAŠA VODITELJKA SE UDALA TRI PUTA ZA ISTOG FRAJERA! Pogledajte kako on IZGLEDA!
Marija Lazić, Foto: Printscreen/Facebook/Marija Lazic

ni manje ni više

NAŠA VODITELJKA SE UDALA TRI PUTA ZA ISTOG FRAJERA! Pogledajte kako on IZGLEDA!

Naša poznata voditeljka Marija Lazić veliku je pažnju privlačila svojim izgledom od momenta kada se pojavila na malim ekranima.

Objavljeno:

Veoma je stripljivo i studiozno radila i gradila svoju karijeru pa je jedno vreme bila nezaobilazan deo svakog " Pinkovog" televizijskog projekta.

Danas je domaćin emisije" Gossapp" gde gledaoci imaju emisiju da četuju sa najvećim zvezdama.

foto: Printscreen/Instagram/marrylazic

Međutim uporedo sa profesionalnim uspesima Marija je posvećena i svom izabraniku Vuku Živkoviću sa kojim se prethodno zabavljala gotovo deceniju, a onda su odlučila da stanu na ludi kamen.Interesantno, Marija se za čoveka svog života udavala tri puta na različitim lokacijama i destinacijama.

Dok se voditeljka verila u Parizu,odlučila za egzotičnog venčanja na Maldivima koje se desilo samo uz prisustvo kumova,a potom obavila opštinsko i crkveno venčanjea u Beogradu, jasno je koliko je njihova ljubav jaka ali Marija ipak ističe da nije spremna za decu. Za sada želi da uživa sa svojim izabranikom, a koriste svaki trenutak da to i rade.

Trenutno su posvećeni putovanjima pa nas Marija svakodnevno obaveštava koje evropske metropole posećuju, a za sada još uvek uživaju u društvu jedno drugog.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.