PRAVA ISTINA O DEINOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Doktor Bumbaširević progovorio i otkrio još uvek nepoznate DETALJE!
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

NOVE INFORMACIJE

PRAVA ISTINA O DEINOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Doktor Bumbaširević progovorio i otkrio još uvek nepoznate DETALJE!

Svojim ponašanjem zaradila poverenje lekara

Objavljeno:

Voditeljka Dea Đurđević uspešno se oporavlja od posledica povreda koje je zadobila kada ju je autobus udario i otkinuo joj ruku, a sada je njen doktor Marko Bumbaširević progovorio o njenom zdravstvenom stanju i rekao da je ona bolje, ali da još ne može da bude puštena kući.

Doktor je objasnio da je Dea svojim dobrim vladanjem i poslušnošću zaradila poverenje lekara koji su o njoj brinuli, pa su je zbog toga pustili da redovno izlazi iz zgrade bolnice, što joj svakako prija.

"Odlučili smo da Dei izađemo u susret i pustili smo je da redovno izlazi iz bolnice, da šeta i kreće se po gradu jer ima dobro vladanje. Dobro je za njeno psihičko zdravlje da izlazi i provodi vreme van bolnice. Sluša lekare i zato su joj sve to dozvolili. Uvek je bila pozitivna, ali je još vedrija otkad je više napolju sa ljudima", rekao je doktor Bumbaširević.

foto: Printscreen

- Iako se Dea odlično oporavlja, još uvek ne možemo da je pustimo da ode kući. Ona mora da ide na česte preglede i bude pod nadzorom lekara iako je njeno stanje sve bolje iz dana u dan.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.