NIKADA NEĆETE POGODITI KO JE OVO! Naš poznati voditelj večiti je buntovnik i ŠARMER a ovako je izgledao NEKAD!
Foto: Printscreen

frapantno!

NIKADA NEĆETE POGODITI KO JE OVO! Naš poznati voditelj večiti je buntovnik i ŠARMER a ovako je izgledao NEKAD!

Svoju karijeru počeo je pre više od deset godina

Objavljeno:

Poznat je po tome što ne dozvoljava da mu se postavljaju uslovi, čak ni po cenu toga da na kraju da otkaz, okrene se i ode. Svoju karijeru počeo je pre više od deset godina, kao voditelj tada popularnog kviza "Keš taxi", a u sam vrh se lansirao tri godine kasnije svojom autorskom hit emisijom "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

foto: Printscreen

Ivan je nedavno zbog kako je rekao nedovoljno slobode u medijima odlučio da napusti Tv Prva, a njegovo objašnjenje glasilo je ovako:

“Nemam razloga da verujem da će vreme koje dolazi na Prvoj biti onakvo kakvo je bilo i ne postoji ništa što će moći da me uveri da će moći da se radi slobodno. Mislim da je situacija takva kakva je i ne želim da moje ime stoji uz sve što se desilo prilikom kupovine te televizije, niti mislim da treba da dovodim sebe i tim koji je radio deset sezona u situaciju da budemo uslovljeni, pritisnuti ili da budemo poniženi pre svega potencijalnim pretpostavljenima koji će se možda pojaviti” - rekao je tada Ivan.

foto: Printscreen/Youtube

Nakon toga voditelj je javnost oduševio još jednim svojim hrabrim potezom, te nastavio sa svojom emisijom, ali u sopstvenoj produkciji, a ona se neko vreme prikazivala na Jutjubu. Ivan je zatim dobio ponudu za Novu Tv, i od aprila meseca njihovo je novo Tv lice.

"Kada sam rešio da prekinem emisiju na televiziji Prva ja sam u programu izgovorio biografije moje ekipe i mene, naveo šta znamo da radimo i rekao da je naš slogan ’sloboda ili ništa' i od tada nas niko nije zvao. Zahvalan sam United Mediji što su nas pozvali i što imaju hrabrosti da nam dozvole da radimo slobodno", rekao je Ivan Ivanović.

foto: Printscreen

Ivan konačno radi pod svojim uslovima, za koje se lavovski izborio. ko bi rekao da će ovaj mali mršavi, simpatični pubertetlija napraviti zaista ovoliki uspeh. Na fotografiji koju je postavio na svoj instagram, nema čak ni naznaka da je to uopšte on, kad je reč o fizikom izgledu.

"Moj kum Peki i ja u prvom gimnazije" - napisao je Ivan ispod ove fotografije. Da li biste Ivana Ivanovića ikada ovakvog zamislili kao klinca?

Moj kum Peki i ja u prvom gimnazije 1991. ???

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.