SEVERININI FANOVI OGORČENI ZBOG NJENOG POSTUPKA: Razočarani smo i ljuti! To nije profesionalno!
Severina razočarala fanove, Foto: Damir Dervišagić

nisu ovo očekivali od nje

SEVERININI FANOVI OGORČENI ZBOG NJENOG POSTUPKA: Razočarani smo i ljuti! To nije profesionalno!

Severina je otkazala i drugi koncert koji je trebala da održi i samim tim fanovi nisu imali baš reči hvale za nju

Objavljeno:

Nakon što je za Dan žena otkazala koncert u Donjoj Stubici zbog, kako su naveli organizatori, tehničkih i organizacionih okolnosti, pevačica Severina Kojić saopštila je da neće održati ni koncert koji je u aprilu planiran u Začretju, u Hrvatskoj.

Severina je ovim potezom razočarala fanove koji su računali da će nakon prvobitno otkazanog nastupa uspeti da se zabave na sledećem, piše 24sata.hr.

foto: Printscreen Youtube

- Dragi moji, iako me jako radovao dogovoreni koncert, zbog problema nastalih između organizatora koji su ga dogovarali, nažalost, moram vas obavestiti kako je isti otkazan. Verujem kako ćemo se ipak vrlo brzo videti nekom drugom prilikom - pokušala je Severina da se opravda na Fejsbuku.

- Iako volim da vas slušam, moram priznati da sam uz razočaranje pomalo i ljuta. Kupili smo karte za koncert u Stubici koji je odložen zbog "tehničkih" razloga i pomeren za ovaj, pa se nestrpljivo veselimo ovom koncertu sa odlaganjem od mesec i po i opet se ni ovaj neće održati. Nije baš profesionalno - glasi jedan od komentara na ovu Severininu objavu.

Već neko vreme kruže priče da pevačica traži novog menadžera, a kako prenose hrvatski mediji izbor je pao na Dušana Jungera.

- Sarađivali smo mi već i pre. No kažem, poziv je bio, ali ništa konkretno nismo razgovarali. Samo smo se dogovorili da ćemo se sastati pa videti kakvi su zahtevi i mogućnosti za potencijalnu saradnju - rekao je Junger za tamošnje medije.

Slovenski menadžer zastupao je mnoga poznata lica, poput Nede Ukraden, Lidije Bačić, Mejaša, grupe Vigor i mnogih drugih, a Severinine nastupe u Sloveniji organizovao je nekoliko puta do sada.

S druge strane, po kuloarima se šuška da je navodno Severinin suprug Igor Kojić uključen u menadžerski tim i da joj je već i dogovorio nekoliko nastupa u Srbiji.

Severina je poslednji nastup imala 2. marta u Ptuju.

Bonus video

Bojan Marović - Najava za dodatak STARS

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.