BRENA DRASTIČNO SMRŠALA PA OTKRILA I KAKO: Kad čujete kome je ukrala TAJNI RECEPT ZA MRŠAVLJENJE nećete verovati!
Lepa Brena, Foto: Marina Lopičić

otkrivamo!

BRENA DRASTIČNO SMRŠALA PA OTKRILA I KAKO: Kad čujete kome je ukrala TAJNI RECEPT ZA MRŠAVLJENJE nećete verovati!

Otkrila je svoju tajnu

Objavljeno:

Folk diva Lepa Brena sinoć je na Kopaoniku održala spektakularni koncert. Ona je napravila veče za pamćenje svojim kako starim tako i novim hitovima, a publiku ne samo što je oduševila pesmama već i izgledom. Mnogi su primetili da je pevačica doterala liniju, a najveća zvezda bivše Jugoslavije sada za Espreso.co.rs otkriva režim ishrane kojeg se ona drži.

– Ubacila sam više lakih proteina, povrće i voće. Svaki dan cedimo voće i povrće sa dosta celera i đumbira i ujutro je to detoks sa čašom mlake vode i dosta limuna. Nekako mi to bude i doručak. Organska hrana u malim količinama i večera do 18 časova najkasnije. Stefan tako skine i po deset kilograma, pa kradem njegov recept. Kad smršamo, jednom nedeljno jedem šta mi oči požele - otkrila nam je Brena i imala je nekoliko saveta za sve posetioce našeg portala.

foto: Printscreen/youtube

– Treba bežati od svega što nije prirodno raslo i što nije raslo pod suncem. Sveža riba i lagana hrana u malim količinama su zakon za dobru energiju. Orašasti plodovi redovno, ali po 5 komada je dovoljno. Bademovo mleko i bez kafe posle podne - navela je Brena i dodala: – Šetnja, joga, plivanje i čaša dobrog vina za opuštanje mozga. Bez glutena, roštilja, suhomesnatih proizovda, mlečnih proizvoda, osim mladog sira. Naravno, bez slatkiša. To je moja priča. Za kraj, Brena je zaključila, da nije samo hrana važna za sreću. – I još da naučite da bez dobrih misli nema ni serotonina i ostalih hormona sreće, nema zadovoljstva u životu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ M. Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.