MISTERIOZNI POSETILAC NA DIVNINOM GROBU DAN NAKON SAHRANE: Svi se pitaju KO je osoba koja je ovo ostavila i zašto!
Divna je sahranjena juče na Novom bežanijskom groblju, Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

TUGA

MISTERIOZNI POSETILAC NA DIVNINOM GROBU DAN NAKON SAHRANE: Svi se pitaju KO je osoba koja je ovo ostavila i zašto!

Pevačica je bila veoma vezana za svoju majku koja joj je bila najveća podrška i oslonac u životu

Objavljeno:

Divna Karleuša, radijska voditeljka i majka Jelene Karleuše, sahranjena je na Novom bežanijskom groblju, a na večni počinak su je ispratili uz pesmu "Bila je tako lepa".

Grob radijske voditeljke bio je prekriven cvećem, a prvo jutro posle sahrane ranom zorom je već neko obilazio mesto Divninog večnog počinka i zapalio šest sveća. Budući da je Jelena bila veoma vezana za majku, moguće je da je došla na grob dan posle sahrane.

foto: Nevena Mijušković

Iako Divna nije sahranjena uz pravoslavne sveštenike, srpski običaji nalažu da se na grob izlađe bar dan posle kako bi se zapalile sveće.

Neutešna Jelena sve vreme i na komemoraciji i na sahrani je plakala, u jednom trenutku joj je i pozlilo pa ju je suprug Duško pridržao. Najpotresnije je bilo kada je pevačica pala preko kovčega pre nego što su sputili sanduk. Jecala je: "Mama, mama. Volim te, mama!"

foto: Nevena Mijušković

Jelena je na sahranu došla sva u crnom, sa velom preko lica, bleda, otečena od plača i sa kratkom kosom. Jelena je od tuge za pokojnom majkom isekla svoju prepoznatljivu dugu plavu kosu.

foto: Nevena Mijušković

Pevačica je bila veoma vezana za svoju majku koja joj je bila najveća podrška i oslonac u životu. Divna je tri godine borila sa opakom bolešću, a preminula je u 61. godini u svojoj kući u Zemunu u nedelju, 3. marta.

Bonus video

JA NE MOGU DA BUDEM SADA NASMEJANA KAO ŠTO BI TO BILA DIVNA, ALI HVALA VAM ŠTO STE DOŠLI: Potresan govor Divnine sestre

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.