ŠABAN JE PRED SMRT SINU POKLONIO NEŠTO NAJVREDNIJE: To mu je bio SVADBENI POKLON!
Mihajlo je planirao svadbu na leto, Foto: Marina Lopičić

SUDBINA JE ODRADILA SVOJE

ŠABAN JE PRED SMRT SINU POKLONIO NEŠTO NAJVREDNIJE: To mu je bio SVADBENI POKLON!

Najveća želja mu je ostala neostvarena

Objavljeno:

Legendarni Šaban Šaulić se pred smrt toliko radovao ženidbi svog sina Mihajla da mu je kao svadbeni poklon kupio stan u Beogradskom naselju Dedinje. Kralju narodne muzike je najveća životna želja bila da zapeva na venčanju svog naslednika i njegove verenice Danijele Mandić, koje je planirano za jun. Nažalost, nije mu se ostvarila.

foto: Dragana Udovičić

- Šaban je Mihajlu spremio milionski vredan poklon. Nedavno mu je kupio stan u izgradnji koji je u blizini njihove porodične kuće na Dedinju. Želeo je da budu blizu kad ode iz porodičnog doma, jer su svi vezani jedni za druge. Mihajlu će biti mnogo teško da se preseli u taj stan jer će ga mnogo podsećati na oca - priča za Informer blizak porodici Šaulić i dodaje da je pevač i ćerkama Saneli i Ildi poklonio po nekretninu kada su se udale, iako su one odlučile da žive u kućama svojih muževa.

foto: Printscreen, Kurir Tv

- Šaban je stalno pričao da mu je najveća želja da mu sin osnuje porodicu. Uvek je govorio: "Samo da mi se Mihajlo oženi." Nažalost, nije to doživeo, a svadba je trebala da bude u junu. Šaban je bio uključen u organizaciju jer se mnogo radovao tom danu - objašnjava sagovornik Informera i dodaje da je čuveni pevač imao toliko prijatelja da nisu znali za koji prostor u Beogradu da se odluče zbog velikog broja zvanica:

- Mihajlo je s ocem pravio spisak gostiju i broj ljudi se povećavao iz dana u dan. Na kraju su došli do 650 i zbog toga nisu rezervisali nijednu salu. Šaban se bojao da ne izostavi nekoga sa spiska i nikako nisu mogli da preseku i odluče da li je to konačan broj. kada su videli koliko je svatova, razmišljali su i koji prostor da zakupe da im odgovara jer nema mnogo lokala u koji može da stane toliko ljudi.

Bonus video

ESPRESO U AKCIJI: Našli smo muralistu koji je oslikao Šabana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.