Mali Keba gej? Svima je pokazao ko je pravi frajer! (FOTO)

Svašta se priča

Mali Keba gej? Svima je pokazao ko je pravi frajer! (FOTO)

Igor Kojić, svima je zapušio usta i obustavio glasine u kojima se spekulisalo da je homoseksualac
Objavljeno: 22:49h

Par koji je izazvao najveće kontroverze u Srbiji i regionu, najpre jer su Igora Kojića mnogi pre Severine prozivali da je naklonjen istom polu, proslavio je godišnjicu veze. Seve trudna! Stiže mali Keba Junior! Čestitamooooo! (FOTO)

Printscreen/ Instagram/ Severina
Iako su im mnogi prognozirali krah romanse ubrzo nakon što su uplovili u istu, oni su opstali. Da li zbog Severininog čestog odsustva, budući da nastupa svakog vikenda, ili zbog Igorove tolerancije jer mu je supruga jedna od najzgodnijih pevačica, ne znamo, ali u vezi za sada cvetaju ruže. Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO) Par je medeni mesec proveo u Dubaiju, a potom otputovao u Zanzibar, da bi se nakon toga vratili u Srbiju gde su proslavili godišnjicu romanse u krugu prijatelja i porodice.
Instagram
Severina i Igor su se preko zajedničkih prijatelja upoznali u februaru prošle godine nakon njenog poslednjeg nastupa u Beogradu. Na društvenim mrežama često se mogu pročitati komentari da je sledeći logičan korak beba, ali par ćuti o svemu, krijući svoju najdublju intimu. (Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.