GLUPERDO! Marija Šerifović šokirala porukom Karleuši, a onda objasnila šta stvarno misli o PO*NO AFERI !
Foto: Printscreen

IZNENADILA

GLUPERDO! Marija Šerifović šokirala porukom Karleuši, a onda objasnila šta stvarno misli o PO*NO AFERI !

Dve pevačice vremenom su postale i bliske prijateljice, a nije prvi put da na ovaj način jedna drugoj ustvari tepaju

Objavljeno: 14:03h

Marija Šerifović poručila je svojoj drugarici Jeleni Karleuši da je gluperda! Naime, pevačica je, kada su je upitali za JK, ispričala da je Jelena otišla u Dubai, gde je čekaju deca i suprug Duško Tošić.

Pošto je Karleuša tokom putovanja avionom gledala film "Boemska rapsodija", kako se i pohvalila na Instagramu, jasno je da joj je baš taj film preporučila Marija.

foto: Printscreen Youtube

- Jelenu su tamo (u Dubaiju) čekali suprug i deca, a dok je putovala, gledala je "Boemsku rapsodiju". Rekla sam joj: "Gluperdo, gledaj to." Pitala me je: "Ajmo u bioskop." Kažem joj: "Pa idi, ko ti brani", a ona meni: "Kako ću, moraću da se maskiram" - ispričala je Šerifovićka detalj razgovora sa JK i nasmejala se. Ona je potom dodala da je situacija u kojoj se njena koleginica i drugarica našla zbog porno-afere veoma neprijatna.

- O tome ne treba više da se priča. Sad da komentarišemo ko je više ili manje opušten... Situacija je vrlo neprijatna za nekog ko se bavi javnim poslom - poručila je Marija.

foto: Sonja Spasić

U nedavnoj izjavi za Kurir Šerifovićka je na pitanje o tome šta misli o skandalu kada su isplivale fotografije JK sa Ognjenom Vranješom u javnost kratko rekla: "Ne bila joj u koži".

- Ne bila joj u koži. Nije joj lako. Ne znam kako bih ja reagovala u sličnoj situaciji - zapitala se pevačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.