ĐUS OGORČEN NA TRENDOVE: Reper IZVREĐAO DEVOJKE! Sve su ISTE jer imaju zajedničkog HIRURGA!
Ivan Ivanović Đus progovorio je o devojkama, Foto: Dragana Udovičić

prozivke

ĐUS OGORČEN NA TRENDOVE: Reper IZVREĐAO DEVOJKE! Sve su ISTE jer imaju zajedničkog HIRURGA!

Ivanović voli "plastiku" koja je sve zastupljenija među pripadnicama lepšeg pola,

Objavljeno:

Ivan Ivanović Đus progovorio je o devojkama, a onda i priznao da ga iste ne jure više po društvenim mrežama kao ranije. On ne voli "plastiku" koja je sve zastupljenija među pripadnicama lepšeg pola, ali ipak priznaje da ponekad neka platična operacija može i lepo da izgleda na ženi.

Jesu li nam društvene mreže više odnele ili donele?

- Žestoko odnele... Nekada sam se nalazio sa devojkom na pet dana unapred zakazanom mestu. Fiksni telefonski razgovori su trajali i po nekoliko sati. Lepili smo video-kasete kad pukne traka, gulili audio-kasete i preslušavali po milion puta, slušajući ih na određenom mestu, pa iznova i iznova. Danas je sve pljas pljas - i ćao - bio je iskrenn Đus.

Carlo Colucci uvek uz....Srecna slava

A post shared by Juice Jedan Jedini (@juice.jedan.jedini) on

Spopadaju li te žene po društvenim mrežama ?

- Citiraću jednog mog prijatelja: "Devojke beže od mene ko od đavola". Šalu na stranu, ali na društvenim mrežama mi uglavnom stižu poruke u vezi sa mojom muzikom, a za to mi Instagram i služi. Jeste, ponekad dobijem kompliment, i to je lepo. Inače, više me prati priča da sam arogantan, namršten, sada i sed i čupav, što je opet lepo. Bolje to nego da važim za nekog lepotana koji slama ženska srca, pa da me uguše - našalio se reper.

McLaud Versace Carlo Cucci Cashmere

A post shared by Juice Jedan Jedini (@juice.jedan.jedini) on

Estetska hirurgija ili prirodna lepota? Da li su se vama muškarcima smučile "plastične" žene?

- Uvek samo priroda. Bez pravog izraza i rada mišića i tkiva nema osmeha, nema mrštenja. Ribe izgledaju kao da im je ćale isti lik, a i jeste jer ih isti hirurg radi... Mada, nekad i dobro ispadnu. Jedino mi nije jasno da devojke pre 35-40 godina godine rade plastične intervencije? Na kraju krajeva, svi smo mi ljušture, a duh je ono sto je večno - zaključio je Ivanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.