PUŠTEN PRVI VIDEO KARLEUŠE U ZVEZDAMA GRANDA NAKON SE*S SKANDALA: Posle snimanja završila u BOLNICI?!
Jelena Karleuša, Foto: Prinskrin youtube

OTKRIVENO

PUŠTEN PRVI VIDEO KARLEUŠE U ZVEZDAMA GRANDA NAKON SE*S SKANDALA: Posle snimanja završila u BOLNICI?!

Spekulisalo se kako je pevačica na snimanju emisije Zvezde Granda doživela nervni slom, a sada su izašli snimci koji govore sve

Objavljeno: 18:51h

Jelena Karleuša našla se na meti porno skandala kada su u javnost isplivale njene gole fotogorafije koje je slala ljubavniku Ognjenu Vranješu, zbog čega je došlo i do svađe sa suprugom Duškom Tošićem.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: Prinskrin youtube

Spekulisalo se kako je pevačica na snimanju emisije "Zvezde Granda" doživela nervni slom, a sada su izašli snimci koji govore sve.

Karleuša, koja je članica žirija ovog muzičkog takmičenja i mentor mnogih kandidata, na snimanju se ponašala opušteno, davala im savete, ali je mnogo vremena provela i gledajući u telefon. Kako su pretpostavili korisnici društvenih mreža, reč je o snimanju na dan kada se skandal sa eksplicitnim porukama i fotografijama desio.

Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša
Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša foto: Profimedia, Sonja Spasić

Na snimicima koji su objavljeni na zvaničnom kanalu takmičenja nije jasno da li je Karleuša završila savetovanje sa svim kandidatima. Podsetimo, srpski mediji su naveli kako ona nije mogla da izdrži snimanje i da je prevezena u bolnicu.

"Pevačica nije mogla da diše, imala je napad panike. Vrištala je i dozivla supruga. Majka Divna i najbolji prijatelj Zoran odvezli su je na jednu privatnu kliniku, gde su je smirili i prepisali joj terapiju i mirovanje. JK nije želela da čeka ni minut, spakovala je decu i već u večernjim časovima odletela za Kinu kako bi razgovarala sa mužem."

Bonus video

Jelena Karleuša napustila Srbiju (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.