RASTA UPUTIO SRAMNO PISMO EMIRU KUSTURICI: Ti si najveća muška SPONZORUŠA, ali više ni za tebe nema, GREBEŠ SE...
Foto: Printscreen

ŠOK!

RASTA UPUTIO SRAMNO PISMO EMIRU KUSTURICI: Ti si najveća muška SPONZORUŠA, ali više ni za tebe nema, GREBEŠ SE...

Iako je na sceni tek nekoliko godina, nije se ustručavao da čuvenom reditelju saspe gomilu uvreda, i to javno

Objavljeno:

- U narodnoj muzici nije bilo tako prostih, zato što je bila Marina Tucaković koja je pesnik, za razliku od ovih - rekao je Kusta nedavno gostujući u emisiji na N1. Stefan Đurić Rasta oglasio se na Instagramu otvorenim pismom upućenim slavnom Emiru Kusturici, očigledno isprovociran nedavnom izjavom čuvenog reditelja na račun danas popularnog muzičkog pravca i pesama koje se snimaju.

foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

Podsetimo, Kusturica je gostovao u emisiji "Pressing" kod voditelja Jugoslava Ćosića, koji je citirao njegove nedavno izgovorene reči - da su "Srbi narod koji je najveći proizvođač zabluda o sebi". Slavni reditelj odmah je potvrdio da to jeste rekao, a onda je objasnio i zbog čega, dodavši i primer kojim je obrazložio svoje reči. - Tako je. Niko nije prihvatio "ajfon" od Srba, mi ga prihvatamo kao i ovu novu muziku koju je vaša kompanija nedavno potpisala sa ovom dvojicom tipova koji liče na mudžahedine i koji su vrlo popularni, a čiji su stihovi zapravo zamena... - počeo je Emir, koji je potom bio prekinut od strane voditelja Jugoslava Ćosića kojem je "zaparalo uši" to što je Emir spomenuo njihovu kompaniju, a istakao je i da ne zna o kome Kusturica govori.

foto: Printscreen / Instagram

- Govorim o ovoj dvojici repera koji su zapravo postali užasno popularni zahvaljujući prostakluku koji se širi neviđenom brzinom, a on otprilike glasi: "Ona voli "bmw", ona voli "audi", ona voli dolare, ona voli evre, ona voli separee" - nastavio je Kusturica. - U narodnoj muzici nije bilo tako prostih, zato što je bila Marina Tucaković koja je pesnik, za razliku od ovih - rekao je Kusta. Sve ovo očigledno je dotaklo Rastu koji je 11 dana kasnije odlučio da odgovori. Evo njegove objave na Instagramu:

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.