DA LI JE OVO DOKAZ DA SU SLIKE JELENE KARLEUŠE ZAISTA FOTOŠOPIRANE? Jedna stvar nam OTKRIVA ISTINU - ko ovde laže?
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen Instagram

afera vranješ

DA LI JE OVO DOKAZ DA SU SLIKE JELENE KARLEUŠE ZAISTA FOTOŠOPIRANE? Jedna stvar nam OTKRIVA ISTINU - ko ovde laže?

Dok neki veruju fudbaleru Ognjenu Vranješu, neki staju i na stranu Jelene Karleuše

Objavljeno: 23:01h

Zaista nismo kriminolozi niti forenzičari da bismo odgovorno mogli da tvrdimo ko laže, ko montira, a ko je u pravu, služićemo se samo sa onim što se jasno vidi na slici koja je jedina i problematična u celoj priči.

Ali da krenemo ispočetka, sve je počelo pre par nedelja kada su mediji otkrili da su Vranješ i Karleuša imali "nešto", ona je naravno to negirala, ali Ognjen je počeo sa pretnjama Tošiću. Cela stvar kulminirala je juče kada je Ognjen pustio u javnost slike JK na kojima navodno on i ona komuniciraju preko video poziva.

Lako je staviti svoju fotku na bilo koju i uciniti da je u pitanju video poziv, pa se tako sada ceo internet "sprda" na taj račun, no da zanemarimo to, jedina fotka koja je u ovoj priči problematična jeste kada Jelena navodno masturbira.

foto: Printscreen

Jelena tvrdi da je u pitanju fotomontaža jer ona navodno ima mladež na intimnom delu, ali s obzirom da mi nismo tamo zalazili pa ne možemo odgovorno da tvrdimo da je to tako, mi ćemo se poslužiti drugom tehnikom.

Opšte je poznato da je Jelena Karleuša poznata na estradi kao žena sa jako dugačkim, slobodno možemo da kažemo "vanzemaljskim prstima" i jako lepim noktima i šakama. Jelena nikada nije koristila drečavi "buvljak lak za nokte", a nikada nije ni imala ovako kratke zdepaste nokte. Njene šake su uvek bile pravi primer negovane žene, a šake na snimku su više ćevapi nego šake.

Samim tim, možemo da poverujemo Jeleni da jeste u pitanju fotomontaža bar kada su u pitanju ove slike, za put u Atinu i ostatak rasprave ne možemo da garantujemo jer nismo bili prisutni, to ostavljamo vama i vašoj mašti. Samo se potrudite da ne "buja" previše. Ipak ima onih tviteraša koji su se baš uneli u detektivsku pricu pa su "kopali" po svim Karleušinim fotkama i našli primere gde se vidi da je njena posteljina u pitanju, a i da nokti o kojima pričamo pokazuje u avionu? Ove fotografije se šire društvenim mrežama gde narod tvrdi da Jelena ne govori istinu.

Na vama je da pokušate da dođete do istine ako je to uopšte moguće!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.