NAJBOGATIJA SRPKINJA NA SVETU STATIRALA U CECINOM SPOTU! Sandra Meljničenko  SMUVALA se sa Milijem na snimanju!
Ceca i Sandra Meljničenko, Foto: Printscreen/ Instagram/ Ceca Ražnatović

šok

NAJBOGATIJA SRPKINJA NA SVETU STATIRALA U CECINOM SPOTU! Sandra Meljničenko SMUVALA se sa Milijem na snimanju!

Sandra Meljničenko danas važi za jednu od najbogatijih dama na svetu, a nekada je statirala u spotu folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović

Objavljeno:

Pevačica je sada već davne 1996. izdala jedan od svojih najboljih albuma "Emotivna luda", a vodeći hit bila je pesma "Neodoljiv neumoljiv", čiji je spot režirao tada najbolji reditelj spotova Dejan Milićević. Upravo on je Sandru ubacio da bude jedna od manekenki u ovom video-ostvarenju.

- Sandra je tada bila model, jedna od devojaka koje obećavaju. Plenila je svojim seksepilom i nesvakidašnjom lepotom. Bila je željna uspeha, želela je da se probije i nametne ljudima. Milićević je u to vreme bio alfa i omega kada je probijanje mladih modela u pitanju. On je znao da ceni pravu žensku lepotu, pa nije ni čudo što je bivša Modelsica bila njegov izbor za Cecin megalomanski projekat. Bila je na sedmom nebu kada je saznala da je baš ona izabrana od stotine manekenki i modela koje su bile u opticaju. I Ceca je bila oduševljena izborom, a Sandra joj se posebno svidela jer je bila zgodna crnka baš kao i ona - kaže izvor blizak Meljničenkovoj, pa dalje nastavlja:

foto: Printscreen

- Deki je za potrebe ovog spota napravio pistu po kojoj su ona i Ivana Stamenković Sindi, kasnije njena koleginica u grupi Models, šetale. Njih dve su prosto dominirale i bilo je jasno da neće ostati samo na ovom spotu, već da im je obema predodređeno da budu velike zvezde. Nakon premijere video-klipa za Sandru više ništa nije bilo isto. Tada prestižni modni dizajneri su se otimali oko nje, a estradni menadžer Milan Vrbić Vrba oformio je dens grupu Models i Sandru uvrstio među pet pevačica ovog sastava - završava izvor za jedan srpski dnevni list.

Sandra se smuvala sa Milijem na snimanju spota!

foto: Dragan Kadić

Kako su novine u to vreme pisale, mlada Sandra se na snimanju spota ludo zaljubila u Aleksandra Milića Milija:

- Mili je tada bio mlad, zgodan i slobodan, a ona neodoljiva. Zajedno su posetili neke evropske gradove poput Milana, Pariza, Rima, budući da je Sandra još i tada imala ogromne apetite, pa je još onomad od svakog muškarca zahtevala maksimalnu pažnju, što su oni i činili - otkriva izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.