BILA JE U BRAKU SA LEKOM, SA MLADIM TENISEROM IMALA BURNU VEZU: Nina Radulović našla MILIONERA IZ MAJAMIJA!
Nina Radulović, Foto: Printscreen Instagram

srećna

BILA JE U BRAKU SA LEKOM, SA MLADIM TENISEROM IMALA BURNU VEZU: Nina Radulović našla MILIONERA IZ MAJAMIJA!

Uživa u novoj vezi!

Objavljeno:

Nina Radulović stavila je tačku na jednogodišnju vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem kada je upoznala biznismena iz Majamija u kog se odmah zaljubila i sa kojim provodi novogodišnje praznike, tvrdi Srpski Telegraf.

Naime, zgodna voditeljka je rekla zbogom teniseru i započela ljubavnu vezu sa biznismenom srpskog porekla koji živi i radi u Majamiju. U pitanju je bivši profesionalni sportista koji je nakon završetka karijere uplovio u svet biznisa.

– Nina i njen novi dečko su se upoznali preko socijalne mreže Instagram. Dugo su se dopisivali, a onda su prešli na telefon. Duge prepiske zamenili su dugom razgovorima na video-pozivima putem Vocapa, gde su se gledali po nekoliko sati i pričali. Mesec dana nakon dugih razgovora i poruka, momak je u decembru došao u Srbiju, gde su se upoznali i odmah zaljubili jedno u drugo – govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Real happiness is the one when it's shared ?

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

– Novogodišnje praznike su proveli u Majamiju, gde se ona i dalje nalazi. Nina se toliko zaljubila da bukvalno ne skida osmeh sa lica. Presrećna je, on joj sve ugađa i tretira je kao princezu. Bila je jako napeta dok su boravili u Srbiji zato što se plašila da za novog izabranika ne saznaju novinari i opet ne pokrenu aferu koja bi pretila da ugrozi njihov odnos, što ona nije želela – završava priču izvor za srpski dnevni list.

I love you....Miami ?✈️????

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

Kako dalje izvor navodi, Nina je navodno novog dečka upoznala i sa roditeljima, kao i sinom, koji je oduševljen njim. Za novu romansu lepe voditeljke znaju samo najbliži prijatelji jer je odlučila da ovu vezu sačuva od javnosti koliko može.

U prilog ovim navodima govori i činjenica da je Nina po dolasku u Majami okačila Instastori na kojem je snimila pogled sa balkona i napisala:

– Moja kuća u Majamiju – stajalo je u objavi Radulovićeve.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.