VODITELJU JE PROŠLOG MESECA IZNENADA UMRLA ŽENA: Zbog njegove poruke za Božić ćete zaplakati zajedno sa njim
Darko Mitrović, Foto: Printscreen

budite sa onima koje volite

VODITELJU JE PROŠLOG MESECA IZNENADA UMRLA ŽENA: Zbog njegove poruke za Božić ćete zaplakati zajedno sa njim

Sam je spremao pogaču prvi put

Objavljeno:

Nekadašnji voditelj emisije "Mentalno razgibavanje", Darko Mitrović doživeo je prošlog meseca težak gubitak.

Darko je izgubio svoju ženu Snežanu koja je iznenada preminula. On je svoje pratiooce obavestio o tragičnom događaju rečima od kojih naviru suze.

- Sinoć je moj centar univerzuma, moje sve i svja otišla u neke druge dimenzije. Moja Sneža, moj prijatelj, moja ljubav, više nije među nama. Suguran sam da ćemo se jednog dana ponovo sresti i prepoznati. Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem prazninu koju osećam. Ovaj život je jedna usrana stvar i jako je kratak. Sa druge strane, jako je lep, jer mi je makar na kratko poklonio Snežu. Neću postaviti crnobelu fotku...Sneža je u moj život unela sve boje ovoga sveta. Volim te ljubavi moja. Tvoj Darko.

foto: Promo

Voditelj se na ovaj sveti dan ponovo prisetio svoje voljene Biljane, čiji gubitak ne može da prežali.

- Prvi put u životu sam napravio česnicu. To je moj način da nastavim tradiciju koju smo imali kao porodica. Potpuno sam ponosan na to kako je ispala i koliko je ukusna...Nije kao Snežina ali siguran sam da bi bila ponosna na mene, nakon što bi se isplakala od smeha koliki sam džumbus napravio u kuhinji. Verujem da tamo negde u tom nedokučivom Kosmosu vidi ove moje pišične kulinarske pokušaje i da zna koliko je volim i koliko mi nedostaje.... Svima vama želim Srećan Božić, puno zdravlja, sreće, pameti, radosti, života i ljubavi. Budite što više sa onima koje volite. Život je veoma kratak. Hristos se rodi!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.