BROJ SRČANIH OBOLJENJA U KONSTANTNOM JE PORASTU: Zaštitite svoje srce i pomozite mu da ostane zdravo!
Pomozite svom srcu da ostane zdravo, Foto: Profimedia

zdravlje

BROJ SRČANIH OBOLJENJA U KONSTANTNOM JE PORASTU: Zaštitite svoje srce i pomozite mu da ostane zdravo!

Omega 3 masne kiseline deluju antiinflamatorno, regulišu nivo holesterola i triglicerida uspostavljanjem ravnoteže između dobrog i lošeg holesterola

Objavljeno: 12:40h
  • 22

Srce je organ koji igra glavnu ulogu u ljudskom telu. Nažalost, upravo ovaj organ trpi mnogo stresa, a broj srčanih oboljenja u konstantnom je porastu... Postoji način da pomognemo srcu da ostane zdravo, uprkos svakodnevnim lošim navikama... Tajna leži u Dr Viton – Omega 3 i Nature Essential – Koenzim Q10 suplementima.

Omega 3 masne kiseline deluju antiinflamatorno, regulišu nivo holesterola i triglicerida uspostavljanjem ravnoteže između dobrog i lošeg holesterola. Na taj način, štite se srce i krvni sudovi i smanjuje rizik od hipertenzije. Takođe je potvrđeno da se sprečava nastanak i razvoj ateroskleroze (suženja krvnih sudova zbog akumulacije masti na zidovima krvnih sudova).

Dr Viton Omega 3 je obogaćen vitaminima D3 i E, a oni su jedan od najvažnijih atioksidanata koji štite ćelije od negativnih efekata slobodnih radikala kao što su starenje i oštećenje ćelija, a time štiti organizam od nastanka raznih bolesti, posebno kancera i karidiovaskularnih oboljenja.

foto: Promo

Koenzim Q10, takođe poznat kao Q10 deluje kao snažan antioksidant koji sprečava oštećenje ćelija od slobodnih radikala. Pacijenti koji su preživeli srčani udar i koji koriste Q10 svakodnevno imaju manje šanse za ponovljen srčani udar i bol u grudima. Ovaj koenzim može poboljšati proizvodnju energije u ćelijama, kao i da spreči nastanak trombova.

Ljudi koji imaju visok holesterol, u odnosu na koenzim Q10 imaju vrednosti manje od normalnih, tako da se njima preporučuje unos koentim Q10 suplemenata u ishrani. Ovaj koenzim takođe može poboljšati nivo šećera u krvi i krvni pritisak kod pacijenata sa dijabetesom koji takođe negativno deluju na zdravlje srce.

* Omega 3 i koenzim Q10 možete poručiti OVDE, PO AKCIJSKOJ CENI od 849 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Još sjajnih preparata, koji su na sniženju, možete OVDE pogledati.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media