KILIBARDA PODRŽALA KOLEGU I PRIJATELJA DIRLJIVIM REČIMA: Ono što je poručila Ivanoviću nateraće vam SUZE NA OČI!
Marija Kilibarda, Foto: Printscreen/Instagram/kilimara

OPROSTILA SE

KILIBARDA PODRŽALA KOLEGU I PRIJATELJA DIRLJIVIM REČIMA: Ono što je poručila Ivanoviću nateraće vam SUZE NA OČI!

Ovo inače ne radi, ali je za svog druga napravila presedan

Objavljeno:

Poslednja Emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ nije emitovana na televiziji Prva jer je novi vlasnik to zabranio.

To je naišlo na široku osudu, a voditelju Ivanu Ivanoviću je stigla podrška od mnogih građana u njegovoj borbi protiv cenzure.

Podršci se juče priključila i njegova koleginica novinarka Marija Kilibarda koja je napisala emotivni tekst ispod njihove zajedničke fotografije na Inastagramu. Tekst prenosimo u celosti:

foto: Printscreen

Obično se ne oglašavam u ovakvim situacijama, jer inače mislim da svako treba da trči svoju trku ali ovoga puta je drugačije – moj prijatelj trči trku za sve medije.

Čujem ovih dana, pričaju da si hrabar… Ha… Kao da drugi izbor za tebe uopšte postoji… „Tajna sreće je sloboda a tajna slobode je hrabrost.“ Možda trenutno nemaš svoj show ali… hej, konačno ćeš imati SLOBODNOG vremena za onu dugo planiranu dijetu i poneku kafu više sa bliskim ljudima… Dok ne dodje momenat za novu rundu. Dakle, slobodna zona kreće SAD!! Ove godine sam postala medijski punoletna, poznajem većinu naših kolega, zbog čega verujem da znam da niko sem tebe u prošloj deceniji nije napravio takav profesionalni iskorak, digao standarde u našem poslu a moć koju si dobio svojim trudom si koristio da pomažeš ljudima. Niko tako potpuno, srčano i bez predumišljaja ne živi televiziju. Bilo je tu naravno i mnogo smeha. Ali, sada kada se osvrnem, tvoje šale i smeh kao da nisu bile suština, već samo sredstvo da se skrene pažnja, a zatim ona preusmeri na dobra dela. A ona su i dalje ON AIR!!!

foto: Printscreen / Instagram

Na dvosedu koji je sada prazan, sedele su mnoge ličnosti i izgovarale rečenice koje su, osim zabave, nosile i poruke koje su nam svima bile potrebne. Za sve to vreme, bitno mi je da znate, nakon svih tih aplauza, iz studija je izlazila ista ona osoba koju ste gledali kao domaćina… Sve je bilo istina. Ivane, nekoliko puta si me uhvatio u slobodnom padu i zato zauvek možeš da računaš na ovog ‘gosta’ (čak i kada me zoveš u 5 do 12 jer ti je neko mnogo važniji otkazao) I got your back, skraćeni, iako si celu državu ubedio da nosim cipele 46. Tvoja debela. Tvoja koleginica. Tvoj prijatelj. Moj ponos.“

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.