PORED OVAKVIH PRIJATELJA, ŠTA ĆE TI NEPRIJATELJI! Krle branio pevače: Fer je da zarade i neki dinar
Nebojša Krstić brani pevače, Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Sonja Spasić, Fonet

koji dinar više manje

PORED OVAKVIH PRIJATELJA, ŠTA ĆE TI NEPRIJATELJI! Krle branio pevače: Fer je da zarade i neki dinar

Taman kada pomisliš da nema dalje, pojavi se Krle sa nekom objavom na tviteru

Objavljeno: 13:31h

Juče smo pisali o honorarima nekih izvođača koji će nastupiti na Trgu za doček Nove godine, mnogi naši čitaoci, ali i sugrađani osudili su abnormalne honorare koje dobijaju naše zvezde.

Naravno, niko ne bi imao ništa protiv da oni dobijaju ove vrtoglave cifre da nema toliko siromašnih, dece kojima je hitno potrebno leče4nje, a roditelji nemaju novac, da ne pričamo što svaki prosečni zaposleni Srbin može da radi i 20 godina i da ne uspe da zaradi te novce koje neki poput Harisa Džinovića zarade za jedno veče (50.000 evra).

foto: Printscreen

Nebojša Krstić uvek ima opravdanje za sve na tviteru, pa je tako stao na stranu svojih kolega (mada njih niko nije ni napadao) i napisao:

- Što se tiče honorara muzičara što sviraju na trgovima za Novu godinu: Ako se već smrazavaju, ako rade za vreme dočeka, ako okupe toliki broj ljudi koji se lepo provode, ako su turistička atrakcija...mislim da je fer i da zarade neki dinar - napisao je Krstić.

Neki dinar i šest miliona dinara nije baš ista stvar, složićemo se, ali kod Krstića nekoliko nula više-manje nije bitno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.