VIŠE OD 420.000 EVRA ZA DOČEK U BEOGRADU: Isplivali PRAVI honorari pevača za novogodišnju noć! BRUKA!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Sonja Spasić

jedan honorar jedan STan u beogradu

VIŠE OD 420.000 EVRA ZA DOČEK U BEOGRADU: Isplivali PRAVI honorari pevača za novogodišnju noć! BRUKA!

Ovaj cenovnik, ili spisak šokirao je građane, ali da li više nešto može da nas šokira?

Objavljeno:

Sada kada se beogradska novogodišnja rasveta vidi maltene iz svemira, red je organizovati i prigodan muzički program za tu specijalnu noć, u kojoj ćemo ući u perspektivnu i blistavu 2019. I zaista pored onakve rasvete, baš bi bilo glupo nemati i jedno 20 - ak bendova minimum na trgu, pa da isprštimo za sve pare i onako kako dolikuje. Pa kad je bal, nek je i maskenbal, zaslužili smo realno.

Opšte je poznato da samo visoke vibracije privlače dobre stvari, a u prilog tome da su i te kako razmišljali o nama i našim najvišim vibracijama ide upravo i taj spisak učesnika, bendova i izvođača, koji će nam novogodišnju noć ulepšati i to za samo pola miliona evra. Šta kažete? Možda baš i nismo u situaciji da tu cifru damo za muziku za doček? Ma šta vam je ljudi?? Pa nemojte da ste hejteri. To je čist pesimistički stav. Dobro ajde, možda i nije baš realna cifra, ali ako nećemo za novaka, kad ćemo? Pa to je samo taj jedan dan u godini, nije kao da je svaki dan. Može valjda Srbija da se isprsi za toliko majku mu...pa da nam bude svima lepo... da se radujemo, veselimo, da zadržimo te pozitivne misli koje imamo, i da uđemo u Novu, totalno ful... pa ćemo kasnije da razmišljamo šta i kako dalje. O tom potom. Lagano.

Elem, pevač Vlado Georgiev objavio na svom tviteru pomenut spisak, koji ćemo mi nesebično podeliti sa vama, da kao što i on reče - imate dovoljno vremena da se lepo organizujete. A i tu sve lepo piše šta kome i na šta koliko hiljada evra...da se zna odakle ta krajnja cifra od pola miliona...prosto da ne mislite da vas neko zavlači. Evo ima, sve crno na belo.

foto: Printscreen

Dakle: SARS 15 hiljada evra, i Aleksandar Sedlar sa gostima sa 10, u odnosu na ove neke ostale i ne bi mogli da se pohvale baš nekom strmoglavom cifrom. Tako da smo tu uštedeli. Na njih ukupno ide tek jedna garsonjerica. Ali tu je zato Rudimental sa honorarom od 45 hiljada. I to je u redu - ipak su to stranci, jest' da drum n' base u Srbiji sluša najmanji procenat ljudi, ali eto, sada imaju idealnu priliku da ga zavole. A i bitno da je ritmično i veselo. Kad se ponapijamo ko što umemo po Trgovima - who cares, uostalom?! Tu je naravno i Bajaga, za sve one koji nisu bili u Areni, mogu da dođu na ovu povoljniju varijantu, i to bez da im karta uopšte i treba... a i nema nikakvih spiskova... može da dođe ko god hoće. I ako nas pitate treba iskoristiti tu jedinstvenu priliku, jer ipak se neko baš fino otvorio da nam svima udovolji. Baš bi bilo glupo da propadne tih 44.745 evra. To bi bilo čisto bahaćenje.

foto: Printscreen

Takođe u tom rangu zvezda imamo i Sašu Kovačevića, ili se prema njegovom honoraru od 42.711, a koji je za samo par somića manji od Bajaginog, tako čini. Saša je sa svoja dva hita uspeo da se uspne na ovoj listi i stane rame uz rame sa Bajagom i Instruktorima. Čestitamo, ipak nemojte da zaboravite da je Saša zaslušni građanin Zemuna, bar je takvu nagradu primio pre nekog vremena. Zatim, moći ćemo da čujemo i Harisa Džinovića koji ubedljivo prednjači sa svojim honorarom od 55.932 evra. Nemamo informacije šta će Haris raditi na sceni za te novce, ali eto, nestrpljivo čekamo, pa ćemo i to videti. Tu je zatim Stereo MC's sa 22 hiljade, za ove na ekstazama, i da se malo podsetimo ljupkih devedesetih, i na kraju potpuno fantastično osveženje - Đorđe David. Njega bar niko nije video vekovima. Za pet hiljada evra on će nas podsetiti na to koliko je ustvari falio sve ove godine. Ali dobro, čak i da ne bude tako, to je ionako samo pet hiljada... nije kao da je kuća cela.

foto: Promo

Ostatak učesnika nalazi se na spisku, koji očekujemo da ćete dobro pogledati, fino se organizovati, utopliti i u ponedeljak lagano krenite da zauzmete mesta što bliža bini, jer biće ovo jedno ludo novogodišnje veče. I naravno, nemojte razmišljati sada o tim ciframa, i time zamarati svoje glave. Sitničavost nikome nikad dobro donela. Uostalom znate kako naš narod kaže - gde je šaka otvorena, tu pare uvek dolaze. A uostalom ima tu još nekih zanimljivih saveta, kako do novca doći, ako vas već to bude brinulo ne daj Bože. Na primer kažu: da bi u kući bilo para, metlu treba da postavite drškom nadole, ili znate da novac ne voli pocepane džepove i otkinutu dugmad, tako da te stare stvari ne dolaze u obzir... samo novo. OTARASITI SE STARIH STVARI POD HITNO! Onda ima i ono - U kući ili u stanu treba godinu dana čuvati krupnu novčanicu, koja će se napuniti vašom energijom i početi da privlači novac. Dakle, ima milion i jedan način kako doći do novca. Vi samo treba da se opustite i da ne brinete. Pa makar za Novu godinu, takođe uče nas od malena, da treba da se radujemo i tuđoj sreći, ako želimo da i mi to zaista budemo.

Radujmo se onda zbog ovih divnih ljudi koji će nam ulepšati tu specijalnu noć. Za njih će Nova godina bez sumnje odlično početi.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.