ŠTA OVO BI??? Kevin Spejsi je upravo objavio NAJBIZARNIJI SNIMAK GODINE! Šta je samo hteo da kaže? (VIDEO)
Kevin Spejsi je u velikim problemima, Foto: Printscreen/Youtube

neobično

ŠTA OVO BI??? Kevin Spejsi je upravo objavio NAJBIZARNIJI SNIMAK GODINE! Šta je samo hteo da kaže? (VIDEO)

Trominutni video je svojevrsni obračun sa producentima

Objavljeno:

Kevin Spejsi (59) nekad je bio vrlo popularan i tražen glumac u Holivudu, ali danas živi drugačijim životom. Otkako je 2017. optužen za seksualno zlostavljanje doživeo je glumački krah, a i privatno se povukao, pa o njemu dugo nije bilo informacija.

Sve do juče, kad se na Twitteru obratio javnosti, postavivši video sa svog YouTube kanala.

Trominutni video uradak svojevrsni je obračun sa producentima koji su ubili njegov lik Frenka Andervuda u poslednjoj sezoni TV serije Kuća od karata, ali i svima onima koji ga optužuju bez dokaza u stvarnom životu.

U 2018. se pojavio u tek neuspelom filmu "Billionaire Boys Club", kojeg nisu prigrlili ni publika a ni kritika. Film i uloga su bili daleko ispod Kevinovog renomea i glumačkih sposobnosti, pogotovo kad se setimo da se radi o glumcu koji je Oskar osvajao za najbolju glavnu mušku ulogu, ali i za sporednu.

Spejsija je prošle godine za seksualno zlostavljanje prvo optužio glumac Entoni Rep koji je 1986., kada se sve dogodilo, imao svega 14 godina, a posle Repove ispovesti usledio je talas sličnih optužbi koje terete nekada cenjenog holivudskog velikana.

Nedugo nakon incidenta i glumčevog nemuštog izvinjenja u kojem se deklarisao kao gej, Spejsiju se gubio svaki trag. Do ovog videa s kojim je ponovo podigao prašinu.

Pogledajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.