ISPOVEST KOJU JE SRBIJA ČEKALA! Prvi televizijski intervju Darka Lazića nakon UDESA: Sada drugačije gledam na život
Darko Lazić će se prvi put obratiti putem malih ekrana, Foto: Kurir

ISKRENO

ISPOVEST KOJU JE SRBIJA ČEKALA! Prvi televizijski intervju Darka Lazića nakon UDESA: Sada drugačije gledam na život

Popularni pevač imao je udes 23. oktobra, kada je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povrede grudi i pluća, prelom butne kosti, dok mu je noga izletela iz kuka

Objavljeno:

U ovonedeljnoj emisiji Premijera - Vikend specijal očekuje vas ispovest koju čekaju svi - prvi televizijski intervju Darka Lazića nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo.

Podsetimo, popularni pevač imao je udes 23. oktobra, kada je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povrede grudi i pluća, prelom butne kosti, dok mu je noga izletela iz kuka. Lekari su se borili za njegov život, a kada mu se stanje stabilizovalo prebačen je na rehabilitaciju u banju u Mladenovcu.

foto: Printscreen Instagram

- Menjam se za 360 stepeni. Promenio, već! Na život se drugačije gleda, na sve se drugačije gleda. Nema više zaj*bancije, neozbiljnosti... Mora čovek da se uozbilji. Nažalost, meni se desilo ovo, pa sam morao tako da se uozbiljim. Dok se neko ne opeče, ne osvesti se, ali biće sve to bolje - rekao je između ostalog Darko.

Darko je opširnije govorio i o Ani Sević, devojci Marini Gagić, ćerki Loreni, saobraćajnoj nesreći i ostalim detaljima lečenja, a ekskluzivni intervju imaćete priliku da pogledate u ovonedeljnom izdanju emisije Premijera - Vikend specijal.

Bonus video

KAJA OSTOJIĆ 3 PUTA SE UDAVALA: A svi su zaboravili da su pevačica i OVAJ KOŠARKAŠ bili zajedno

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.