GAGI POTRESEN, JER JE OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE PSA: Osećam potrebu da pojasnim tu ŠOKANTNU NOVOST! (FOTO)
Gagi Đogani u šetnji sa Anabelinim psom, Foto: Printscreen

POBESNEO!

GAGI POTRESEN, JER JE OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE PSA: Osećam potrebu da pojasnim tu ŠOKANTNU NOVOST! (FOTO)

Ne razume o čemu se radi

Objavljeno:

Između ostalih najava za emisiju "Paparaco lova" na Tv Pink, nalazi se i snimak Gagija Đoganija, kako ispred svoje zgrade šeta Anabelinog psa.

Na snimku se vidi da se Gagi "ganja" sa psom, koji očigledno nije hteo da ga posluša, pa je on morao da reaguje i žustro ga podigne i odvede ga kući mimo njegove volje.

Gagija je međutim razbesneo komentar, da je "uhvaćen kako zlostavlja Anabelinog psa", a na sve to je išao i potpis "STOP NASILJU".

Gagi u akciji spasavanja psa
Gagi u akciji spasavanja psa foto: Printscreen

Poznati Denser nije izdržao pa je morao da se oglasi na svom instagram profilu, gde uz fotografiju sa psom, okačio i propratni tekst:

Oglasio se povodom Loli
Oglasio se povodom Lolifoto: Printscreen

"Pošto sam ja očigledno zanimljiv komšijama, pa me snimaju čak i dok šetam psa, i onda to reklamiraju kao šokantnu novost, osećam potrebu da pojasnim onu najavu iz sledećeg Paparazzo lova: Loli je kod mene već duži vremenski period. Da joj ne valja, odavno bi mi je uzeli. Te večeri je htela da se igra i jurila se sa mnom. Bilo je hladno i mislio sam da je 15 min dovoljno. Ona nije tako mislila, i narednih pola sata sam pokušavao da je uhvatim ne bih li je uveo u kuću. Kada sam najzad uspeo, podigao sam je tako što sam je uhvatio za kožu na vratu (videli ste sigurno kako keruše podižu svoje mladunce, a i ljudi manje pse) i lupio je po njušci kao kaznu da mi ubuduće ne beži. Ne zbog toga što mi je teško da je jurim, nego zbog toga što može da podleti pod kola. I to je sve. Tako da nije bilo ama baš nikakvog zlostavljanja. I da, pozdrav za komšije!" - objasnio je Gagi detaljno i u koracima, šta se dešavalo u šetnji sa Lolijem.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.