SAMO DA NE PIJE NIŠTA, VOLEO BIH DA OSTANU SAMI! Gagi Đogani priznao da li strepi zbog SLOBINOG ulaska u Zadrugu
Gagi zabrinut zbog Slobinog ulaska u "Zadrugu", Foto: Printscreen Instagram

zadruga 2

SAMO DA NE PIJE NIŠTA, VOLEO BIH DA OSTANU SAMI! Gagi Đogani priznao da li strepi zbog SLOBINOG ulaska u Zadrugu

Nada se da Luna neće piti alkohol

Objavljeno:

Večeras je najavljen ulazak Slobe Radanovića u "Zadrugu 2". On doduše ne ulazi kao stalni učesnik, već će samo pevati za zadrugare na žurki, koju im večeras sprema produkcija.

Sloba ulazi da pomrsi konce
Sloba ulazi da pomrsi konce foto: Vladimir Sporčić

Ono što svi nestrpljivo iščekuju je taj susret njega i Lune, a u spoljnom svetu se već spekuliše o njenoj reakciji, pa je njen otac, poznati denser Gagi Đogani, ispričao za Espreso.co.rs, svoje utiske.

Šta će Luna da uradi kad ga vidi!?
Šta će Luna da uradi kad ga vidi!? foto: Printscreen Youtube

- Pa dobro, ovo je bilo očekivano. Mislim svi smo znali da će Sloba ući u nekom trenutku, samo nismo znali kad. Znala je i Luna. I ona ga očekuje, sve vreme, jedino što ne zna da će to biti danas. Ali je znala da će u nekom trenutku da se pojavi. Ja mislim da će sve to biti u redu, mislim da će Luni biti drago što će ga videti i da će se čak obradovati - kaže Gagi, ali priznaje i da je pomalo zabrinut.

- Naravno da brinem. Ne mogu da predvidim šta će da se dogodi, i kako će Luna sve to da primi, i kako će da reaguje, i molim Boga samo da ne pije pivo. Dovoljno je da popije dva, tri piva, i onda čovek kaže i šta treba i šta ne treba, i šta misli i šta ne misli. Voleo bih da ne popije ništa, i da se njih dvoje u nekom trenutku odvoje, da odu nasamo i da popričaju na sat vremena, da razjasne šta im nije jasno. Ovo nešto što se povlačilo po tabloidima, šta je tu ko rekao šta nije, šta je istina. Mislim da bi trebalo da sednu da popričaju i da to reše - objašnjava Gagi.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.