DARKO LAZIĆ TRAŽI DA JEDE, DOKTORI MU NE DAJU! Moraće malo da pričeka za čvrstu hranu
Foto: Printscreen

nove informacije

DARKO LAZIĆ TRAŽI DA JEDE, DOKTORI MU NE DAJU! Moraće malo da pričeka za čvrstu hranu

Čim traži da jede, bolje je

Objavljeno: 14:39h

Darko Lazić se polako oporavlja u KBC Zemun nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo prošlog utorka, a sada je lekarima tražio i hranu, ali mu oni, za sada, daju da jede samo supice i sličnu tečnu hranu, saznajemo od izvora iz bolnice.

- Darko je doktorima tražio da jede i za sada mu daju supice i tečnu hranu, te su mu objasnili da mora malo da pričeka - kaže izvor iz bolnice.

Darka Lazića su pre dva dana probudili iz veštačke kome u kojoj je bio nakon što je u saobraćajnoj nezgodi zadobio teške povrede. U početku je imao i usnoždrelni tubus koji su mu izvadili, a sada diše uz pomoć maske, govori i, po poslednjim informacijama, traži hranu.

foto: Vladimir Sporčić

Predstoje mu operacije, a kako smo saznali od izvora trenutno je na prvom mestu pitanje povrede pluća. Naime, na lekarima je sada da reše pitanje pluća i to je jedan od najvećih izazova, objasnio nam je izvor. Uz to, potrebno je sanirati i povredu noge, ali su doktorima pluća trenutno u fokusu.

Na pitanje da li Darko Lazić sve više govori, odnosno da li mu je bolje, njegova verenica Marina Gagić samo je klimnula glavom, ali njegovi roditelji nisu hteli da danas govore o njegovom stanju, niti da daju bilo kakve prognoze i izjave za medije. Oni su ćutke ušli u bolnicu i ćutke su iz nje izašli.

Od trenutka prijema u bolnicu Darko je bio u veštačkoj komi iz koje su ga probudili pre dva dana. Lekari su prilikom prijema Darka u bolnicu utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

Prva operacija koja mu je urađena bila je zbog unutrašnjeg krvarenja do kog je došlo, kada mu je izvađena i slezina.

Bubrezi su mu radili smanjenim intezitetom zbog čega je bio na dijalizi, dok je transfuziju primio kada je imao unutrašnje krvarenje. Darka Lazića posećuju roditelji, menadžer, verenica Marina Gagić i bivša supruga Ana Sević.

Pevač je u utorak ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbof kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom već da je vozio brzinom 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nereće imao više od 1.39 promila alkohola

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.