PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA POSLE NESREĆE: Povezan na aparate, zastrašujuć PRIZOR (FOTO)
Darko Lazić, Foto: Kurir

biće bolje

PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA POSLE NESREĆE: Povezan na aparate, zastrašujuć PRIZOR (FOTO)

Darko Lazić devet dana nalazi se u KBC Zemun gde se lekari bore za njegov život posle teških povreda koje je zadobio kada je njegov automobil sleteo s puta i prevrnuo se na krov

Objavljeno: 11:37h

Pevač je bio šest dana u veštačkoj komi u koju su ga uveli lekari zbog povreda koje su bile opasne po život.

Fotografije Darka Lazića iz šok sobe pojavile su se na društvenim mrežama i počele su da se munjevito šire.

Pevač Darko Lazić prekjuče je konačno probuđen iz kome i više nije u životnoj opasnosti. Njegovo stanje je stabilno, a o tome šta tačno sledi u narednoj fazi lečenja, o tome ko ga je posetio, a ko nije, i kako se Darko sada oseća mnogo se spekulisalo. Govorilo se o probijenom plućnom krilu, pa čak i aparatima za disanje, a na kraju da Darko možda neće moći ni da hoda.

- Ma znate šta, svašta se pisalo i pričalo. I to mi je u sred one teške situacije još teže palo. Ali pola od onog što je izlazilo nije tačno. Mi nismo ni želeli da dajemo nikakve izjave, jasno vam je da nam nije bilo ni do čega. Ali eto, sad mogu da kažem da smo mnogo bolje, i da je on mnogo bolje i da je to najbitnije. Za sada ga čeka samo ta operacije butne kosti, ali ne znamo još uvek kada će biti. Ništa od ovih ostalih stvari o kojima su pričali nije tačno. Valjda bih ja znala da jeste. Operacija noge je jedino što se čeka - ispričala je Darkova mama za Espreso.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.