SARA JO U BELOM! Poznate dame zablistale na predstavljanju Radisson Collection hotela
Pokazale su da prate svetske modne trendove, Foto: Promo

glamurozno

SARA JO U BELOM! Poznate dame zablistale na predstavljanju Radisson Collection hotela

Žene iz sveta medija poznate su kao dame od stila

Objavljeno:

Više od petsto zvanica prisustvovalo je predstavljanju eksluzivnog hotelijerskog brenda „Radisson Collection“, a posebnu pažnju svih privukle su poznate dame koje su odabrale glamurozne i šik odevne kombinacije za ovu posebnu priliku.

Sara Jo, Lena Kovačević, Marija Kilibarda pokazale su da prate svetske modne trendove, ali i da znaju da uživaju u glamuroznim dešavanjima.

Popularna pevačica Sara Jo, koja se na sceni i u spotovima može videti u seksi izdanjima, odlučila se da se na zabavi u hotelu Radisson Collection, Old Mill Belgrade pojavi u elegantnom, belom odelu. Sa frizurom poput holivudskih zvezda, odlično skrojenom belom sakou i pantalonama, Sara je još jednom pokazala zašto je smatraju za jednu od najlepše odevenih žena na našoj sceni.

Sara Jo
Sara Jo foto: Promo

Pevačica Lena Kovačević odlučila se za haljinu neobičnog kroja crne boje, kao i Marija Kilibarda, koja je bila voditeljka programa tokom zvaničnog dela večeri.

Lena Kovačević
Lena Kovačević foto: Promo
Marija Kilibarda
Marija Kilibarda foto: Promo

Popularne influenserke Dunja Jovanić i Lea Davogić pokazale su svoju maštovitost i spremnost da koketiraju sa aktuelnim modnim trendovima.

Dunja Jovanović
Dunja Jovanović foto: Promo
Lea Davogić
Lea Davogić foto: Promo

Žene iz sveta medija poznate su kao dame od stila što su svojim pojavljivanje na događaju u hotelu Radisson Collection dokazale i TV voditeljka Vesna Dedić, novinarka Duška Jovanić i vlasnica Naxi radija Maja Rakovic.

Duška Jovanić
Duška Jovanić foto: Promo
Maja Raković
Maja Raković foto: Promo
Vesna Dedić
Vesna Dedić foto: Promo

Radisson Collection hotele odlikuje autentičan i moderan dizajn koji prati model savremenog načina života. Pažnja novog brenda usmerena je ka detaljima, funkcionalnosti, udobnosti, kao i kreiranju jedinstvenog iskustva za goste kroz restoran koji nudi lokalne specijalitete, Fitness & Wellness program i održivi razvoj. Svi hoteli u okviru ovog brenda nalaze se na centralnim gradskim lokacijama, u neposrednoj blizini glavnih znamenitosti i pružaju jedinstveno lokalno iskustvo gostima.

Sa novim imenom na tržištu, pažnja hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade biće usmerena ka kreiranju novog iskustva za goste, uz servis i sve pogodnosti učešća u programu lojalnosti Radisson Rewards.

Bonus video:

VELJKO RAŽNATOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Tačno je, ŽENIM SE! A evo i kad! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.