KOMAD ODEĆE KOJI MORATE IMATI U SVOM ORMARU: Ovo su njegove NAJPOPULARNIJE verzije ove jeseni (FOTO)
Foto: Profimedia

ODABERITE JEDAN ZA SEBE!

KOMAD ODEĆE KOJI MORATE IMATI U SVOM ORMARU: Ovo su njegove NAJPOPULARNIJE verzije ove jeseni (FOTO)

Ovaj modni klasik odlično se koristo kao jakna i sjajno se uklapa u svačiji stil i osim poslovnih, prolazi i u raznim drugim prilikama, od ležernih do svečanih

Objavljeno:

Osim što je obavezan komad za jesen, ničija garderoba nije kompletna bez barem jednog sakoa.

Ovaj modni klasik odlično se koristo kao jakna i sjajno se uklapa u svačiji stil i osim poslovnih, prolazi i u raznim drugim prilikama, od ležernih do svečanih. Ipak, ni klasični sako nije imun na trendove pa iz sezone u sezonu dobija nova primamljiva izdanja kojima je uvek teško odoleti. Ništa drugačiji nisu ni hit modeli za ovu sezonu.

Karirani

Karirani uzorak ove je jeseni veoma je popularan pa se, osim na sakoima, nosi i na suknjicama koje dolaze u kompletu s njima, ali i na klasičnim pantalonama od odela i haljinama. Sako ovog uzorka odoleva trendovima pa se isplati uložiti u njega, a moguće je i da već imate jedan u ormaru, jer je in već godinama.

U boji kamilje dlake

Kaput u boji kamilje dlake je večni modni klasik, baš poput sakoa, a ove jeseni ova dva bezvremenska komada spajaju se u jedan. Sako u ovoj neutralnoj bež nijansi delovaće skupo, bez obzira na njegovu pravu cenu, a sjajno će se uklopiti u baš svaki vaš stajling.

Somotni

Osim na pantalonama, somot je ove jeseni popularan i na sakoima, pa je odelo od somota odlična investicija za ovu sezonu. Osim što ćete u komadima od ovog materijala biti u koraku s trendovima, ova tkanina će vas u hladnim danima grejati bolje od ijedne druge.

Statement

ukoliko želite da se istaknete, nabavite jedan statement blejzer upadljive boje ili uzorka. Ove sezone u posebnom su fokusu neonske, drečave boje, pa je sako u nekoj takvoj nijansi odličan i trendi izbor za one malo odvažnije među vama. Nećete pogrešiti ni ako uložite u sako životinjskog uzorka.

BONUS VIDEO: SMEHOTRESNO! Evo šta se dogodi kada se moler vozi unutar kombija koji je naglo zakočio! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.