RAZREŠILI SMO MISTERIJU ANE NIKOLIĆ I NJENIH PROBLEMA: Od kada je po(d)vukla CRTU, sve je mnogo bolje!
Ana u svom ludilu za 40. rođendan, Foto: Printscreen

hit

RAZREŠILI SMO MISTERIJU ANE NIKOLIĆ I NJENIH PROBLEMA: Od kada je po(d)vukla CRTU, sve je mnogo bolje!

Nećemo se baviti detaljnom analizom, već samo ključnim rečima i širokom slikom.

Objavljeno:

- Dragi moji htela sam prvo svima da vam se zahvalim na prelepim željama. Ja danas punim 40 godina, zvuči strašno verujte, i meni, i apsolutno ne znam kako treba da se osećam po tom pitanju. Razumeće me sve žene koje imaju slične probleme. Danima sam razmišljala i razmišljala i kad pogledam iza sebe, znate ovo je neko vreme kada se svode računi i podvlače crte...Onda sam ja tako danima ležala i razmišljala i razmišljala šta da radim i onda sam shvatila, uz malo botoksa, par čaša, sa pogledom, trenutno ne možete da vidite Koloseum ili crkvu Svetog Petra u Rimu... - delovi su bizarnog videa u kojem je pevačica Ana Nikolić nedavno, a povodom svog rođendana, pokušala da objasni sebi i javnosti, kako se oseća u svojoj 40 - oj.

Elem, da rezimiramo. Nećemo se baviti detaljnom analizom, već samo ključnim rečima i širokom slikom.

Pokušajmo da vizualizujemo situaciju:

Imamo dakle Anu Nikolić koja je "razmišljala". Za početak, ovo zaista može biti teško vizualizovati, ali i dovoljno bizarno ukoliko vam to ipak uspe. Ona zatim iz tog takozvanog "ležećeg razmišljajućeg položaja" u kom je provela iks dana (a vrlo moguće i nedelja pa i meseci ili godina) - "ustaje, okreće se, pogleda iza sebe", ugleda zatim zaostale račune iz prethodnih godina, i "shvata" (još jedna u nizu bizarnosti), da je vreme da po(d)vuče crtu....! E sad, ako je odmah posle te crte "zabola" i "nekoliko čaša uz pogled na Crkvu Sv. Petra u Rimu", onda zaključak u kom se i botoks javlja kao jedno od ključnih rešenja za rešenje svih problema, ne čudi.

Od momenta kad je izbacila ovaj u najmanju ruku neobičan video, javnost ne prestaje da nagađa o tome šta se događa sa Anom Nikolić. Bilo je tu raznih teorija i verzija. Mi smo ih imali nekoliko, a jedna od njih bi mogla biti i postmaterinska depresija. Definicija kaže ovako:

Postamterinska depresija je vrlo slična pravoj depresiji. Karakteriše se izraženom tugom, osećanjem beznađa, nedostatkom samopoštovanja, preteranim strahovima, bezvoljnošću, poremećajem apetita i sna, nedostatkom energije... Čini se da Ana ovde ispunjava sve uslove za istu, a sa posebnim akcentom na poremećaj apetita. Definicija kaže dalje da se kod ove depresije često javljaju nagle promene raspoloženja, praćene izlivima besa i agresivnosti usmerene ka partneru ili okolini. Ovo stanje može da traje do godinu dana, a u pojedinim slučajevima i duže.

U najnovijem ludilu, Ana Nikolić snima sopstveni rijaliti u kom će pred kamerama i milionskim gledalištem pokušati da smrša!

Da bi ohrabrila žene za viškom kilograma, ona će pristati da pred kamerama proliva znoj s instruktorima u teretani, ali i suze kada ne može da uđe u neki komad garderobe ili kad mora da pojede nešto što joj se nimalo ne dopada, ali tu nije kraj. Ana je pristala i da je snimaju čak i golišavu, gde će moći da joj se vidi svaka strija i svaki suvišni kilogram.

Ovim objašnjenjem postporođajna depresija je otpala kao opcija u Aninom slučaju. Ako vratimo film unazad - dok je Ana već uveliko imala ove simptome, bebe nije bilo ni na mapi. Pa kad sve ovo uzmemo u obzir, čini se da je glavni okidač za stvaranje te gužve njenoj glavi, ipak ona crta koju je po(d)vukla onomad na terasi. Da li je u međuvremenu po(d)vukla još neku crtu ne znamo, ali evo šta je Ana sad "shvatila" i kako komentariše šok koji je izazvala među svojim fanovima i u javnosti, a povodom zbunjujućeg videa, koji je tada objavila.

„Ja sam to uradila na svoju ruku, prosto tako sam osećala u tom trenutku. Meni je bilo lepo. Videla sam da je krenuo haos oko nekih komentara. Zastrašujuće je, kao, imam 40 godina, ali sa druge strane imam pravo da budem ponosna na sebe. Svaku ženu stigne kriza, samo neće da prihvate“. - reče Ana. Mi joj želimo sve najbolje za 40 - ti i u celoj narednoj godini i još mnogo, mnogo po(d)vučenih crta.

Izgleda da je pod njenim po(d)vlačenjem bio i Rasta pa je pevačica rešila ovoga puta i njega da se reši. Blokirala ga je na Instagramu, a sada i sidski traži starateljstvo nad ćerkicom! Toliko od pomirenja...

Bonus video

(Espreso.co.rs/Jovana Veljković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.