KORISNO, ZABAVNO i PRISTUPAČNO: Ovih 10 praktičnih tehničkih proizvoda su za celu porodicu!
Kvalietne i korisne stvarčice sada su na velikoj akciji, Foto: Profimedia

Sjajna akcija

KORISNO, ZABAVNO i PRISTUPAČNO: Ovih 10 praktičnih tehničkih proizvoda su za celu porodicu!

Obradujte sebe ili dragu osobu kvalietnim i korisnim stvarčicama

Objavljeno:

Volite tehniku? Imamo sjajne predloge za vas, koji će zabaviti i koristiti čitavoj porodici, bez obzira na godine. Osim što su u pitanju kvalietne i korisne stvarčice, one su i na velikoj akciji! Obradujte sebe, ili dragu osobu, a da ne ispraznite čitav novčanik!

Ukoliko imate problem sa vožnjom, jer vam se oči zamaraju, sjajno rešenje su naočare za vožnju. Naočare za vožnju HD Vision Wrap Arounds su fenomenalne HD naočare, koje su jako lepo dizajnirane i vrlo su moderne. One poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da možete bolje da vidite tokom vožnje. Ono što je posebna pogodnost je to što se mogu nositi preko naočara sa dioptrijom. Posebno smanjuju naprezanje očiju od odsjaja farova, uličnog svetla i svetla semafora. Cena je samo 1049 rsd, za dva para, OVDE ih odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Sjajno rešenje su naočare za vožnju
Sjajno rešenje su naočare za vožnju foto: Promo

Mini DV kamera olovka je mnogima omiljena stvarčica! Mini DV kamera olovka je spy kamera - koristi se za skriveno snimanje Zbog svojih malih dimenzija lako se skriva i idealna je za špijuniranje. Video snimanje kao i audio snimanje je prilično dobro. Mini DV špijunska kamera ima ugradjenu bateriju. Podržava prikaz datuma i vremena na displeju. Podržava Micro SD/TF kartice do 8GB (Prodaje se bez memorijske kartice)

Baterija se puni preko USB porta (Usb kabl se nalazi u setu. ) Cena je samo 1499 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Zbog svojih malih dimenzija olovka se lako skriva i idealna je za špijuniranje
Zbog svojih malih dimenzija olovka se lako skriva i idealna je za špijuniranje foto: Promo

Pametan Sat Telefon (Bluetooth Smart Watch Phone) osetljiv na dodir – je sjajan predlog! Ova stvarčica je veoma korisna, kvalitetna i vrlo pristupačna! Sat se povezuje preko Bluetooth i sinhronizuje se sa mobilnim telefonom. Sat ima sledeće mogućnosti(funkcije): primanje i biranje poziva sa telefona preko sata, čitanje i slanje poruka sa telefona preko sata, upozorenje u slučaju da se udaljite od mobilnog, (te tako telefon ne možete izgubiti ili zaboraviti), slusanje muzike sa telefona na satu i biranje pesama preko sata, upravljanje kamerom sa mobilnog preko sata i još mnogo drugih! Cena sata je neverovatnih 1499 rsd, možete ga odmah poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Sat se povezuje preko Bluetooth i sinhronizuje se sa mobilnim telefonom
Sat se povezuje preko Bluetooth i sinhronizuje se sa mobilnim telefonom foto: Promo

Rešite se problema držanja laptop računara! Sto za laptop (e-table) sa dva kulera je sve što vam je potrebno. Jednostavan i praktičan rasklopivi sto za laptop ima dupli ventilator (dva kulera) za hladjenje – povezan preko USB, USB kabl, podesivu visinu, podesiv ugao laptopa, držač za šolju, podlogu za miš, ultra je tanak 3,6cm i lagan 1.59kg. Njegova cena je sada samo 2499 rsd, OVDE ga možete odmah kupiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Držač laptopa sa dva kulera
Držač laptopa sa dva kulera foto: Promo

Drage dame, volite da pravite lokne, talase, ili ispravljate kosu? Ne treba vam tri aparata za pomenute frizure, već sve možeti imati u jednom uz 3 u 1 Styler! Ekskluzivna ultra-polirana keramička ploča, pravi sjajne frizure za samo nekoliko minuta! Ispravite, uvijte, naberite vašu kosu sa podesivom regluacijom temperature do 200 stepeni. Idealna je za sve tipove kose, prianjanje je otporno na toplotu, ima zaštitni poklopac i automatsko isključivanje. Njena cena je samo 1699 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. Uz ovaj uređaj dobijate 24 meseci garanciju!

Ekskluzivna ultra-polirana keramička ploča, pravi sjajne frizure za samo nekoliko minuta
Ekskluzivna ultra-polirana keramička ploča, pravi sjajne frizure za samo nekoliko minuta foto: Promo

Bežična mašinica Rozia, će vas oduševiti svojim performansama. Njena cena je samo 1499 rsd, ( Volti: 220-240V, frekvencija: 50Hz, a napajanje: 5W ). U kompletu dobijate mašinicu, češalj, bočicu sa uljem za podmazivanje, češalj za mašinicu (3mm, 6mm, 9mm, 12mm), kabl za punjenje i garanciju od 2 godine. OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Uz bežićnu mašinicu , dobijate češalj, bočicu sa uljem za podmazivanje, kabl za punjenje
Uz bežićnu mašinicu , dobijate češalj, bočicu sa uljem za podmazivanje, kabl za punjenje foto: Promo

Želite da zaštite svoj dom, decu, poslovni prostor? Kamera koja će vam doneti sigurnost i olakšanje i ne mora čak da bude prava! Lažne kamere koje simulišu snimanje su garancija većeg stepena obezbeđenja i zaštite. Ova lažna kamera sa crvenom led lampicom stalno trepti, kao da snima bez prekida. Radi na 2 xAA baterije. U pakovanju dobijate šrafove i tiplove za montažu. Njene dimezije su 68mm x 78mm x 95mm. Njena cena je samo 999 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

Ova lažna kamera sa crvenom led lampicom snima bez prekida
Ova lažna kamera sa crvenom led lampicom snima bez prekida foto: Promo

Sprečite pojedine ljude da rade sve ono što ne bi želeli da rade pred kamerama, jer neće primetiti razliku između prave i lažne kamere! Ova lažna kamera je veoma laka za instaliranje, nisu potrebni kablovi i može biti postavljena bilo gde. Radi na 2 AA baterije 1.5V i ima LED lampice koje neprekidno rade ( simulacija snimanja ). Kamera je za spoljašnju i unutrašnju upotrebu i 17cm je dužine. Možete je odmah OVDE poručiti, po ceni od 1499 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

Ova lažna kamera je veoma laka za instaliranje, nisu potrebni kablovi
Ova lažna kamera je veoma laka za instaliranje, nisu potrebni kablovi foto: Promo

Bežična MINI TASTATURA sa funkcijom miša i POZADINSKIM OSVETLJENJEM – je nešto potpuno novo! Baterija tastature se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefone (uz tastaturu se dobija kabl za punjenje). Jedna tastatura poseduje sve tri boje koje se menjaju pritiskom na tastere FN i F2. Namenjna je za sve smart televizore, kompjutere, lap topove (dobro dođe kada se lap top priključi na projektor), takođe radi na sony playstation-u, Xbox-u. Domet je 10-15 metara. Dimenzije su oko 150 x 100 x 16mm. OVDE možete poručiti bežičnu tastaturu, po ceni od 1999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 Baterija tastature se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefone
Baterija tastature se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefone foto: Promo

Ono što je većina iskusila, je brzo pražnjenje baterije na laptop računaru i traženje odgovarajućeg punjača. Ovaj punjač je univerzalni punjač za laptop računare, 96 W, sa 8 adaptera za razne vrste laptopova i sa izlaznim naponima od 12/15/16/18/19/20/24 volti, koji se podešavaju sa kliznim prekidačem. Njegova cena je 1399 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 Univerzalni punjač za laptop računare
Univerzalni punjač za laptop računare foto: Promo

Baterija tastature se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefone.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.