Ceca pre i posle Arkana: Kako je od opasnih krimosa došla do novih grudi i klinca manekena! (FOTO)

Sve transformacije srpske majke

Ceca pre i posle Arkana: Kako je od opasnih krimosa došla do novih grudi i klinca manekena! (FOTO)

Jedna od najpoznatijih folk zvezda u regionu prošla je kroz drastične transformacije tokom više od dve decenije i nekoliko veza
Objavljeno: 10:54h

Posle Arkana Nakon nekoliko ucveljenih godina, oplakivanju bivšeg muža došao je kraj. Od tada Ceca je isključivo izlazila sa manekenima. Na njenoj listi su se našli Vlada Vuksanović, Vladimir Cvetković i, sada, Aleksandar Jovović. Vlada i Ceca nikada nisu zvanično potvrdili da su u vezi, ali se šuškalo da su u romansi bili 2009. godine. Ona je stalno u medijima izjavljivala da su samo prijatelji. Novosadski maneken, Vladimir Cvetković, je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze. Veza koja je sigurno šokirala celu Srbiju, jeste veza između manekena Aleksandra Jovovića i Cece.

Sa manekenima je došla i njena finalna promena izgleda, gde se od prirodne lepotice pretvara u silikonsku kraljicu ugradnjom silikona u grudi, a i u usne.

Ipak, Ceca kao da s vremena na vreme postane nostalgična, pa voli da se pristi Arkana i kobnog šišanja. A zanimljivo je to, da se pevačica pojavljuje ćelava u spotu za pesmu sa Oliverom Mandićem koji ju je i upoznao sa Arkanom.

Printscreen/ Youtube

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.