ONA JE POKUŠALA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO: Anabela Atijas u veoma teškom PSIHIČKOM STANJU! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ŠOKANTNO!

ONA JE POKUŠALA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO: Anabela Atijas u veoma teškom PSIHIČKOM STANJU! (FOTO)

Proteklih meseci je bila u žiži javnosti

Objavljeno: 10:25h

Popularna pevačica Anabela Atijas je prethodnih meseci bila naročito u žiži javnosti i tada prošla kroz pravi pakao zbog učešća njene ćerke Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga". Naime, Đoganijeva je stupila u vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem i time dobila etiketu "ljubavnice".

Atijasova je zbog ovoga često bila na meti osuda, jer su mnogi smatrali da nije dobro vaspitala ćerku, dok je ona svim srcem bila uz svoju mezimicu. Sve ovo je rezultiralo time da je Anabela morala da zatraži i savet od psihologa.

Pevačica je doživela još mnogo neprijatnosti u privatnom životu, o kojima nerado priča. Kao što je poznato, pre nekoliko godina njena majka Jadranka Polutak, kako su pisali mediji, pokušala je samoubistvo. Ona je, navodno, uzela prekomernu dozu sedativa, a brzom reakcijom Anabeline sestre Romanele prevezena je u bolnicu gde joj je ukazana lekarska pomoć i spašen život.

Medijima nije poznato zbog čega se pevačicina majka odlučila na ovakav korak i sebi pokušala da prekrati život, a Anabela je svojevremeno izjavila da sledeće:

"Ona je izuzetno jaka žena, ali sve kroz šta je prošla u životu ostavilo je traga na njenoj duši. Okidač je u ovom slučaju bilo ono što nosi u sebi, a nikad se ne zna kada ta negativna osećanja mogu da kulminiraju", rekla je pevačica i dodala:

"Ovo što se mojoj mami desilo, probudilo me je iz dubokog zimskog sna. Počela sam da na neke stvari, ljude koji me okružuju, ali i na medijske natpise gledam drugim očima. Ne zanimaju me banalnosti kojima se pojedinci bave", rekla je tada Anabela.

Bonus video

CECA JE PRAVA ŽENA-MAČKA, NISTE JE PRE VIDELI U OVOM IZDANJU: Uživa na proslavi rođendana ćerke Ane i Raste, a ovaj detalj će vas oboriti sa nogu! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.