Za pravi ODMOR i doživljaj leta predlažemo da brzo pogledate last minute ponude i na očaravajućim plažama Mediterana možete biti već ove nedelje!
Foto: Promo

u Filip Travelu snižene cene

Za pravi ODMOR i doživljaj leta predlažemo da brzo pogledate last minute ponude i na očaravajućim plažama Mediterana možete biti već ove nedelje!

Posetite www.filiptravel.rs, odaberite destinaciju, rezervišite aranžman i brzo pakujte kofere jer sunčane plaže i opuštanje je samo klik od vas

Objavljeno: 14:51h

Sunca nikad dosta, a ukoliko smatrate da ste ovog leta bili uskraćeni za prave tople letnje dane – uputite se na neke od prelepih plaža širom Grčkih ostrva, Španije ili Italije. Vrlo brzo i udobno stižete do najatraktivnijih GRČKIH OSTRVA direknim čarter letovima, a ako na ODMOR želite što pre - posetite stranicu last minut polasci i u skrivenim uvalama ostrva Krf uživajte već od 9. Avgusta. Paket aranžman sa avionskim prevozom, smeštajem, transferima i uslugom vodiča možete platiti već od 359 evra.

Dozvolite da vas opčini nestvarno plavo more ostrva Zakintos. Poslednja mesta na polasku 14.8. možete potražite ovde a cena aranžmana je već od 325 evra.

foto: Promo

Ostrvo Krit preporučujemo vama koji uživate u istraživanju destinacija i u svakom danu volite da doživite pravo mini-letovanje. Ovo ostvo pružiće vam mnogo više od opuštanja na plaži, a znatiželja će vas odvesti do najlepših plaža Evrope kao što je Elafonisi, Gramvusa, Matala, Seitan Limani i mnoge mnoge druge. Brza pretraga naših aranžmana i mogućnost online rezervacije odvešće vas na Krit već 16. avgusta – zato ne budite lenji i ne propustite najbolje ponude u avgustu.

Krit
Krit foto: Promo

Popularno grčko ostrvo Samos preporučujemo i ovog leta jer ćete tokom boravka na njemu biti u prilici da se kupate na neverovatno egzotičnim plažama. Opuštanje na plažama će upotpuniti i ukusi prelepih i veoma specifičnih vina po kojima je Samos nadaleko poznat. Prvi slobodan polazak je 14. avgusta a last minute cene možete pogledati ovde.

Ni manjeg ostva – ni više prelepih plaža, obično tako na aerodromu po povratku sa letovanja kroz razmenu utisaka zaključuju naši putnici. Skijatos – idealan za porodični odmor. Duge plaže sa postepenim ulaskom u tirkizno more, zlatnim peskom i velikim borovim hladom na koju god stranu ostva pođete vas nestrpljivo isčekuju. Zato pretražite poslednja slobodna mesta na stranici last minute polazak Skijatos 19. avgust i ODMOR može da počne.

Skijatos
Skijatos foto: Promo

Ljubitelji zapadnog Mediterana svoje savršeno letovanje mogu pronaći na obalama Kosta Brava i Kosta Dorada. Kada svoje letovanje možete da upotpunite posetom neke velike i značajne evropske prestonice – onda je taj odmor pun pogodak.

Kosta Brava
Kosta Brava foto: Promo

Odlični hoteli smešteni na najboljim lokacijama severno i južno od Barselone su na popustu koji važi za sve polazake u avgustu.

Ušteda za dve osobe na last minute polasku Kosta Brava 9. avgust je i preko 400 evra za odabrane hotele kategorije 3 i 4*. Rezervaciju možete uraditi ovde.

Majorka – pravi biser Baleara i po mnogim mišljenjima najposećenija mediteranska destinacija. Pleni svojim uvalama i prirodom koja je upotpunjena odličnom infrastrukturom na ostrvu kako bi obilazak najudaljenijih predela bio pravi doživljaj i opuštanje. Topla preporuka je boravak u blizini glavnog grada Palma, a ponudu hotela i slobodnih mesta na last minute polasku 12. avgusta možete videti ovde.

foto: Promo

Letovanje u Italiji, bilo da je vaš izbor Sicilija ili magična oblast Kalabrija, upotpunićete harmoničnim spojem prebogate istorije i modernih letovališta. Azurno plave plaže, slatki mediteranski gradovi, katedrale, vidikovci...sve to krasi italijansku obalu. Poslednja slobodna mesta na čarter letu za Palermo 13. avgusta možete rezervisati ovde a u ponudi Filip Travel nalaze se hoteli kategorija 3 i 4*na severnoj obali Sicilije. Već narednog dana letimo i do Kalabrije a ukoliko ste u nedoumici u kom delu ove regije je najbolje boraviti – potražite našu preporuku i ponudu hotela na ovom linku.

Voleli bismo da ovom prilikom možemo da vam prosledimo i utiske naših prezadovoljnih putnika koji se u ovom trenutku kupaju duž cele obale Mediterana, ali smo ubeđeni da je bolje da se u to uverite sami i to baš u avgustu!

Posetite www.filiptravel.rs, odaberite destinaciju, rezervišite aranžman i brzo pakujte kofere jer sunčane plaže i opuštanje je samo klik od vas.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.