UDARIO ME PREKO USTA, PA ME UHVATIO ZA KOSU I IZBACIO IZ AUTA: Ispovest žene koja TVRDI da ju je Halid Muslimović TUKAO! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

DETALJI

UDARIO ME PREKO USTA, PA ME UHVATIO ZA KOSU I IZBACIO IZ AUTA: Ispovest žene koja TVRDI da ju je Halid Muslimović TUKAO! (FOTO) (VIDEO)

Sonja Bašić priložila je i pisani materijal, koji po njenim rečima dokazuje da mu je davala novac

Objavljeno:

Žena koja je prijavila pevača Halida Muslimovića da ju je pretukao krajem jula u Banjaluci, tvrdi da su njih dvoje u vezi tri godine i da je dobila batine kad je tražila da joj vrati 94.500 evra.

Sonja Bašić priložila je i pisani materijal, koji po njenim rečima dokazuje da mu je davala novac, kao i zajedničke fotografije, te one na kojima se vidi da ima modrice.

Povrede koje je Sonja zadobila
Povrede koje je Sonja zadobila foto: Privatna arhiva/ Kurir

- S Halidom sam počela da se zabavljam u novembru 2015, kada je bio u Australiji na turneji. Pomogla sam mu da opstane, jer je u teškoj finansijskoj situaciji, ima hipoteku. Pomagala sam mu oko tog kredita, ali i da mu se deca školuju na fakultetu u Banjaluci i njegovih pesama i spotova - izjavila je ona.

- Tri puta me je udario rukom preko usta, pa je zaustavio auto, izašao i došao do mojih vrata. Šakom me uhvatio za kosu, izvukao me i ja sam pala na zemlju. Udarila sam desnim kukom u kamen. Pitala sam ga: "Halide, zašto me udaraš?" A on je onda počeo da me desnom rukom udara u vilicu - pričala je ona, te detaljno opisala navodni incident.

Bonus video

POGLEDAJTE! ISPOVEST LJUBAVNICE HALIDA MUSLIMOVIĆA: 3 godine smo bili u ljubavi, da bi me na kraju TUKAO, GRIZAO, samo da mi ne bi vratio DUG OD 94.500 EVRA!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.