RAZVOD VEKA! Severina se razvodi od malog Kebe, pevačica ga je VARALA, a javnost šokirana!
Foto: Daktilo

katastrofa

RAZVOD VEKA! Severina se razvodi od malog Kebe, pevačica ga je VARALA, a javnost šokirana!

Nije lako ni njoj ni njemu

Objavljeno: 13:20h

Hrvatska pevačica Severina Kojić već izvesno vreme planira da otkači Igora Kojića jer se tajno viđa sa jednim hrvatskim moćnikom, piše srpska štampa.

Naime, kako izvor iz Hrvatske blizak pevačici tvrdi, Kebina snajka uživa pored deset godina starijeg biznismena iz Splita koji ima veze i s politikom.

- Severina i Igor već duže vreme imaju krizu u braku, jer se pevačica tajno viđa sa sa jednim ozbiljnim biznismenom i političerem, veoma uvaženim u tamošnjim krugovima. Pevačica na sve načine pokušava da bez drame izađe iz odnosa sa Kojićem kako bi u potpunosti mogla da bude srećna sa moćnim Splićaninom, međutim i sama zna kakav bi to odjek imalo u javnosti. Pogotovo što joj je Mali Keba non-stop na usluzi, prati je na nastupima, sa kojih redovno objavljuje slike i snimke poput njenog menadžera, pomaže joj sve što može. Svakako bi naišla na osudu što ga je varala i na kraju ostavila - otkriva sagovornik iz Hrvatske.

Dosta je bilo?
Dosta je bilo?foto: Printscreen Instagram

S druge strane, nedavno se po beogradskim kuloarima pronela vest da se srpska snajka Severina Kojić žestoko zamerila svekru Draganu Kojiću Kebi kada se nije pojavila na porodičnom slavlju u Loznici. Navodno, folker se tada smrtno naljutio što ga Seve nije ispoštovala.

- Keba joj je tada odbrusio da njegovo slavlje možda nije na "njenom nivou", pa da zato izbegava njegovu familiju. Nakon toga Seve nije kročila nogom ni u njegovu kuću na Bežanijskoj kosi - tvrde upućeni.

Bonus video

ESPRESO HELIJUM: Matora i Sanja načisto podetinjile

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.