ELENA KITIĆ ŽIVI U RAJU! Mile i Marta nisu štedeli para, evo u kom luksuzu živi mlada ZVEZDA koja je osvojila SRBIJU
Foto: Printscreen

wow

ELENA KITIĆ ŽIVI U RAJU! Mile i Marta nisu štedeli para, evo u kom luksuzu živi mlada ZVEZDA koja je osvojila SRBIJU

Ona uživa u luksuzu - ogroman garderober, prostrano kupatil, bilijar sala, bazen... Evo kako izgleda luksuzni dom poznate porodice na Lekinom brdu!

Objavljeno:

Oni nisu žalili para, pa su za svakog člana porodice napravili po sprat. A tu je i unutrašnji bazen, koji očas posla postane spoljašnji - dovoljan je samo jedan pritisak na dugme koji sklanja stakleni zid!

- Drugačije je kad čoveka jedan ovakav luksuz sačeka u životu na gotovo, a drugačije kada za sve ovo morate da se pomučite i radite. Polako i postepeno sve sam sama stvorila, svaki detalj u kući sama sam kupila i namestila. Ništa od ovoga nije nam palo s neba. Nekada mi bude teško jer sama volim da brinem o ovoj kući i ne mogu da se oslonim na druge ljude. Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kući, i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni deo kuće, jedan beli, jer i sama umem da budem crna i bela. Isto tako veoma sam vesela i volim neke kič detalje jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovde kod nas - rekla je svojevremeno Marta.

Mareta je sve ukrašavala sama
Mareta je sve ukrašavala samafoto: Printscreen

- Svaka kuća treba da liči na gazdu, i mnogo mojih prijatelja zove me da im pomognem oko uređenja stana i kuće, i mene to ispunjava. Verujem da je velika greška to što nisam počela da se bavim tim poslom - otkrila je pevačica svoje neostvarene želje.

Ima i kiča, ali to je oličenje bogatstva, kako kaže Marta
Ima i kiča, ali to je oličenje bogatstva, kako kaže Martafoto: Printscreen

Elena, ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, započela je muzičku karijeru, ali daleko drugačije od oca i majke.

Postoji crni i beli deo kuće
Postoji crni i beli deo kućefoto: Printscreen

Naime, ona je nasledila talenat od roditelja, ali su je privlačile nešto drugačije stvari, pa se odlučila za malo drugačiji muzički pravac.

Bonus video

NOĆNA MORA SVAKOG MUŠKARCA: Dejvid Bekam očajan! Sin je pokušao da mu pomogne, ali uzalud!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.