DARKO LAZIĆ NIKAD DEBLJI! SALO KIPI SA SVIH STRANA! Prošetao novu DEVOJKU na moru, ali ćete se šokirati njegovim izgledom
Foto: Kurir

strava!

DARKO LAZIĆ NIKAD DEBLJI! SALO KIPI SA SVIH STRANA! Prošetao novu DEVOJKU na moru, ali ćete se šokirati njegovim izgledom

Da li je debeo čovek i srećan čovek ili bi trebalo da povede računa o zdravlju

Objavljeno: 15:36h

Folker je pre nekoliko dana doputovao u Crnu Goru kako bi održao nastup u jednoj od budvanskih diskoteka, a društvo mu je pravila nova devojka Marina Gagić.

Popularni pevač bio je smešten u jednom od hotela, a dan nakon uspešnog nastupa iskoristio je da se brčka sa svojom dragom na bazenu. Dok je Marina i te kako zgodna i mršava, Lazić je sušta suprotnost.

Naime, kada se skinuo u šorts za kupanje i pojavio na bazenu, svi su bili šokirani njegovim izgledom. Taman što je pre nekoliko meseci započeo sa dijetom i smršao, čini se da Darko više voli da ljulja, nego da žulja. Pevač se toliko ugojio da je u jednom trenutku jedva izašao iz bazena. S druge strane, njegova devojka Marina skrenula je pažnju prisutnih pripadnika jačeg pola svojim seksi izgledom.

Darko je sve veći i veći
Darko je sve veći i većifoto: Printscreen Instagram

Pre nekoliko meseci Darko je započeo sa dijetom i smršao, ali to nije dugo trajalo.

Nova devojka na instagramu se pohvalila kako uživaju u jedno drugom, ali je i Lazić na Fejsbuku kako uživaju u vožnji skuterom.

Bonus video

NOĆNA MORA SVAKOG MUŠKARCA: Dejvid Bekam očajan! Sin je pokušao da mu pomogne, ali uzalud!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.