OVA PEVAČICA je Anabeli POZAJMLJIVALA GLAS u pesmama, POTPUNO JE DRUGAČIJA od nje i evo kako danas izgleda!
Foto: Printscreen Youtube

ne eksponira se

OVA PEVAČICA je Anabeli POZAJMLJIVALA GLAS u pesmama, POTPUNO JE DRUGAČIJA od nje i evo kako danas izgleda!

Ova žena je vokalni učitelj i studijska pevačica

Objavljeno:

Pevačica Anabela Atijas nikada nije krila da je u jednom periodu svoje pevačke karijere bila "otvaračica usta". Tada je bila članica grupe "Fanki Dži", a umesto nje je pevala Marija Mihajlović.

Ova žena je vokalni učitelj i studijska pevačica. Imali ste priliku da je u ulozi vokalnog učitelja gledate u prvoj i drugoj sezoni šou programa "Tvoje lice zvuči poznato".

Njeno učešće u ovom šou programu obeležio je skandal kada se nije pojavila u finalu druge sezone, u kojoj je trijumfovao pevač Bane Mojićević. Navodno, ona se sukobila sa produkcijom "Prve", jer se protivila favorizovanju Mojićevića.

Kada je reč o njenom vokalnom učešću u grupi "Fanki Dži", ona je o tome javno pričala još devedesetih godina. Tada nije bila nimalo blaga prema Anabeli Atijas i drugim pevačicama kojima je "pozajmljivala" glas.

Anabela sa ćerkom Lunom
Anabela sa ćerkom Lunomfoto: Espreso

- Ja sam insistirala da na svim tim nosačima zvuka stoji moje ime. Na svim tim nosačima zvuka piše moje ime i u kom sam svojstvu ja tu, tako da tu nema nikakve zabune. Jedina zabuna u tome je što ljudi više vole da gledaju televiziju, nego da čitaju šta pise na tim kasetama i CD-ovima. Te devojke koje se tu pojavljuju su igračice, one su igračice, a što one po scenariju moraju da otvaraju usta, ja ne znam - izričita je bila Mihajlovićeva, koja, za razliku od Anabele, ne voli da se ističe u javnosti i izgleda potpuno drugačije.

foto: Printscreen Instagram

Bonus video

DOSTA JE VIŠE TEORIJA, KIJA KOCKAR SE OBRATILA SVIMA: Evo da li se tajno viđa sa Slobom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.