SVE JE BILA LAŽ?! Pojavio se SNIMAK navodnog PALJENJA Luninog butika! Sve snimljeno i SVE jasno! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

šta joj je to trebalo?

SVE JE BILA LAŽ?! Pojavio se SNIMAK navodnog PALJENJA Luninog butika! Sve snimljeno i SVE jasno! (VIDEO)

Klupko se odmotalo

Objavljeno:

Vest koja je obeležila današnji dan je svakako video objava Lune Đogani koja se požalila svojim pratiocima na društvenim mrežama kako su dva mladića upala u njen novootvoreni butik, psihički maltretirali radnice i pokušali da spale objekat.

- Ćao, drugari. Moram da vam kažem da mi se desila jedna jako neprijatna situacija dok sam bila na slikanju. Dva momka su bila u mom butiku i psihički maltretirali radnice i hteli da ga zapale. Ne mogu da verujem da mi se ovo dešava u 21. veku, posle rijalitija i svih priča, dešava da neko dolazi u butik, vređa devojke i pokušava da uništi nešto što nije njegovo. Neće se ovako završiti. Od sada, ko god pokuša na ovaj način da me ponizi i povredi, neće dobro proći - ispričala je Đoganijeva u video klipu objavljenom na njenom zvaničnom Instagram nalogu.

Njena majka Anabela Atijas je čak najavila i tužbu povodom ovog incidenta, dok se mladić koji stoji iza svega ovoga pravdao da je u pitanju bila šala, te da će upravo on podneti tužbu protiv porodice Đogani za, kako je naveo, klevetu i skrnavljenje njegovog imena.

- Oprosti, Luna, ako se naljutiš, ali ja imam samo 21. godinu - poručio je ovaj mladić u video obraćanju na svom YouTube kanalu, na kom je i objavio video o tome šta se zaista desilo u Luninom butiku.

Da li je psihički maltretirao radnice i pokušao da uništi i spali butik, kako tvrdi Luna, zaključite sami nakon gledanja narednog video klipa.

Reč je o momku koji pravi "prenkove" (vrsta skrivene kamere) na Jutjubu i to mu nije prvi put da radi.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.