DEFINITIVAN KRAJ I TO NA PETAK TRINAESTI: Sloba Radanović potpisao papire za RAZVOD BRAKA, a evo kako su izgledali tokom te procedure! (FOTO)
Foto: Printscreen

razvod braka

DEFINITIVAN KRAJ I TO NA PETAK TRINAESTI: Sloba Radanović potpisao papire za RAZVOD BRAKA, a evo kako su izgledali tokom te procedure! (FOTO)

Bivši zadrugari Slobodan Radanović i Kristina Kockar danas su se sastali kako bi pevač potpisao zahtev za razvod braka, što je i uradio.

Objavljeno:

U toku današnjeg dana Kristina, Slobodan i njihov advokat Vićentije Darijević sastali su se u jednom lokalu u Beogradu. Tom prilikom je Slobodan potpisao sporazumni predlog za razvod braka i isti će u naredenom periodu biti predat sudu na dalju proceduru - između ostalog stoji u saopštenju za medije.

Trenutna? Za vise detalja bit cete obavjesteni, nista jos ne znamo

A post shared by Kristina Kija Kockar fp (@armija_fanova_kristine_kockar) on

Inače, supružnici su već nekoliko puta odlagali da se sastanu, Kristina je izbegavala razgovor sa Slobodanom, dok je on insistirao da se vide oči u oči pre potpisivanja razvoda.

Oni su iskoristili priliku i da se fotografišu sa advokatom, a po osmesima na njihovim licima izgleda da je susret dobro protekao, koliko je to moguće s obzirom na povod.

Ovo je iznenadilo mnoge, naročito nakon izjave koju je Radanović dao pre samo dva dana, o čemu detaljnije možete čitati klikom na link ispod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.