POSLE OSAM GODINA ISPLIVALI NOVI DETALJI TRAGEDIJE: Prijatelj Ksenije Pajčin otkrio kako je Filip MALTRETIRAO pevačicu!
Foto: Story

BURNA VEZA

POSLE OSAM GODINA ISPLIVALI NOVI DETALJI TRAGEDIJE: Prijatelj Ksenije Pajčin otkrio kako je Filip MALTRETIRAO pevačicu!

On je otkrio je i to da je Kapisoda jednom prilikom udario pevačicu

Objavljeno:

Pevačicu Kseniju Pajčin ubio je 16. marta 2010. godine njen tadašnji dečko, Filip Kapisoda, a osam godina kasnije pojavili su se i novi detalji tragedije.

Nebojša Tubić Žabac, bivši dečko pevačice Goce Božinovske, otkrio je da je noć pre ubistva video pevačicu Kseniju Pajčin.

Tubić je izjavio u emisiji na kanalu Balkan info da ga je pevačica 15. marta 2010. navodno poljubila u usta pred Filipom, što je manekena naljutilo.

Žabac je sada otkrio nove detalje tragedije
Žabac je sada otkrio nove detalje tragedije foto: Printscreen Youtube

- Ksenija dolazi sa Kapisodom, prilazi mi i poljubi me. Ljubomorna Goca, ljubomoran Kapisoda. Oni su se tu posvađali gadno. Ja mislim da je neko njemu napunio glavu da je ona bila trudna s njim i da je pobacila. Verovatno je bio na nekim drogama i svađali su se, ona je njega napadala da on nju vara jer je i ona bila ljubomorna. Ne mogu da verujem da je bio sposoban da je zbog te sitne čarke ubije i da izvrši samoubistvo. Čini mi se da je tu samo bila neka droga u pitanju - ispričao je Tubić, koji tvrdi da je bio svojevremeno u vezi sa Pajčinovom.

Osim toga, on je otkrio je i to da je Kapisoda jednom prilikom udario pevačicu, nakon čega je Tubić burno reagovao, preneo je Srpski telegraf.

Ksenija i Filip imali su veoma burnu vezu
Ksenija i Filip imali su veoma burnu vezu foto: Printscreen Youtube

- Išao sam u klub, uđem u lift, kad tamo Ksenija i Kapisoda. Kaže ona meni: "Što se ti meni ne javiš?" Kažem ja: "Kako da ti se javim kad si s dečkom?", a ona će na to: "Nije mi to dečko, to mi je modni kreator". I on je udari laktom. Ja tu popi*dim i kažem: "Alo, dečko, još jednom je udariš preda mnom, iščupaću ti ruku i tući ću te tom tvojom rukom" - ispričao je Žabac i dodao kako je pevačica "malo više popila i prkosila dečku".

Bonus video

Mirko Šijan

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.