DOBAR DAN, PREDSTAVLJAMO VAM NAJOČEKIVANIJU BEBU NA ESTRADI: Ovo je Mila, a Slađina poruka je toliko EMOTIVNA da ćete se rasplakati! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

EMOTIVAN MOMENAT

DOBAR DAN, PREDSTAVLJAMO VAM NAJOČEKIVANIJU BEBU NA ESTRADI: Ovo je Mila, a Slađina poruka je toliko EMOTIVNA da ćete se rasplakati! (FOTO)

"Nije ovo samo ostvarenje sna, ovo je pre svega plod bezgranične ljubavi dvoje ljudi, bezgranična želja"

Objavljeno:

Pevačica Slađa Vujičić poznatija kao Slađa Alegro porodila se juče i na svet donela naslednicu Milu, a Slađi su prvo čestitale kolege kroz mnogobrojne objave na društvenim mrežama. Prva je to učinila pevačica Seka Aleksić.

Slađa se porodila u bolnici Narodni front. Mila je došla putem carskog reza. Pevačica koja je domaćoj javnosti poznata kao vedra i vesela osoba čak se i rasplakala kada se porodila, s obzirom na to da je bila presrećna jer je ostvarila svoj najveći san.

Juče je na svet donela ćerku Milu
Juče je na svet donela ćerku Milu foto: Printscreen/ Instagram/ sladja.allegro

Vujičićeva je odlučila da ulepša još jedno jutro svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa je nakon radosne informacije juče, danas objavila fotografiju male Mile, uz veoma emotivan opis.

- Dobro došla na svet dušo draga. Nije ovo samo ostvarenje sna, ovo je pre svega plod bezgranične ljubavi dvoje ljudi, bezgranična želja. Mila moja ne mogu da ti obećam mnogo, ništa u ovom svetu nije sigurno, ali jeste to da ćemo učiniti sve da budeš dobar čovek, a Bog dragi neka ti samo da zdravlja. Hvala svima na iskrenim čestitkama! Zorane, Mila voli vas mama! - napisala je Slađa Alegro.

Bonus video

RASTA I KATARINA PROMOVISALI NOVU PESMU: Evo kako je došlo do saradnje između njih!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.